A. VAN MUYLEM

Contactgegevens A. VAN MUYLEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VAN MUYLEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VAN MUYLEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAND VAN WAASLAAN 99; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92289646 (+32-92289646) 92289646 (+32-92289646)

Fax (fax): +32 (55) 378-56-84 +32 (55) 378-56-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VAN MUYLEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VAN MUYLEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VAN MUYLEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VAN MUYLEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VAN MUYLEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VAN MUYLEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VAN MUYLEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VAN MUYLEM
Products information A. VAN MUYLEM

BTW identificatienummer (tax): BE01386169433
Ondernemingsnummer: 9664093017
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in A. VAN MUYLEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VAN MUYLEM
(Get full report from official database of BE for A. VAN MUYLEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VAN MUYLEM
Addition kinds of activities for A. VAN MUYLEM

279600. Platemaking diensten | Platemaking services
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
33539900. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies
35679909. Lacquering, Japanovens | Lacquering, japanning ovens
86990101. Amateursport promotie | Amateur sports promotion

Werken bij A. VAN MUYLEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VAN MUYLEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VAN MUYLEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VAN MUYLEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van A. VAN MUYLEM in sociale netwerken
Look for responds of A. VAN MUYLEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VAN MUYLEM. Laat een reactie achter voor A. VAN MUYLEM. A. VAN MUYLEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VAN MUYLEM. Leave a respond for A. VAN MUYLEM. A. VAN MUYLEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VAN MUYLEM op de google maps. Adres en contacten A. VAN MUYLEM
Location of A. VAN MUYLEM on the google maps. Address and contacts of A. VAN MUYLEM

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VAN MUYLEM A. VAN MUYLEM: Grainetier (Au) | Delmar | SIMON JERSEY-UNIFORM CENTRE | CR?CHE LES BAMBIS | Debrauwer W

Other related companies as A. VAN MUYLEM: Grainetier (Au) | Delmar | SIMON JERSEY-UNIFORM CENTRE | CR?CHE LES BAMBIS | Debrauwer W

A. VAN MUYLEM is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VAN MUYLEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01386169433. Het bedrijf A. VAN MUYLEM bevindt zich op het adres: LAND VAN WAASLAAN 99; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in A. VAN MUYLEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. VAN MUYLEM is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VAN MUYLEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VAN MUYLEM, openstaande posities, locatie van A. VAN MUYLEM op de kaart.

A. VAN MUYLEM is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. VAN MUYLEM, company assigned to the tax number BE01386169433. The company A. VAN MUYLEM is located at the address: LAND VAN WAASLAAN 99; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Drukkerijen and copyshops. Products created in A. VAN MUYLEM were not found.
The main activity of A. VAN MUYLEM is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VAN MUYLEM is not available. You also can look at reviews of A. VAN MUYLEM, open positions, location of A. VAN MUYLEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VAN MUYLEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VAN MUYLEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VAN MUYLEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VAN MUYLEM, employees, financial statistics.