CRABE THAI

Contactgegevens CRABE THAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRABE THAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRABE THAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERKAMERENBOSLAAN 17C; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-, België

Telefoon (phone): 26608140 (+32-26608140) 26608140 (+32-26608140)

Fax (fax): +32 (11) 737-11-72 +32 (11) 737-11-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRABE THAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRABE THAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRABE THAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRABE THAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRABE THAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRABE THAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRABE THAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRABE THAI
Products information CRABE THAI

BTW identificatienummer (tax): BE04668060302
Ondernemingsnummer: 4689758300
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type de Cuisine: Thai.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRABE THAI
(Get full report from official database of BE for CRABE THAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRABE THAI
Addition kinds of activities for CRABE THAI

267908. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
354500. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
762399. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
17319900. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
22810400. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
72991201. Barter service | Bartering service
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals

Werken bij CRABE THAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRABE THAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRABE THAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRABE THAI. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

Zoek naar antwoorden van CRABE THAI in sociale netwerken
Look for responds of CRABE THAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRABE THAI. Laat een reactie achter voor CRABE THAI. CRABE THAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRABE THAI. Leave a respond for CRABE THAI. CRABE THAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRABE THAI op de google maps. Adres en contacten CRABE THAI
Location of CRABE THAI on the google maps. Address and contacts of CRABE THAI

Andere gerelateerde bedrijven als come CRABE THAI CRABE THAI: V.K.T. TORHOUT | PIERRE CHOME | PAUL DE KEGEL | Axess | M. VANDEVELDE

Other related companies as CRABE THAI: V.K.T. TORHOUT | PIERRE CHOME | PAUL DE KEGEL | Axess | M. VANDEVELDE

CRABE THAI is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRABE THAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04668060302. Het bedrijf CRABE THAI bevindt zich op het adres: TERKAMERENBOSLAAN 17C; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Thai..
De hoofdactiviteit van CRABE THAI is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRABE THAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRABE THAI, openstaande posities, locatie van CRABE THAI op de kaart.

CRABE THAI is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRABE THAI, company assigned to the tax number BE04668060302. The company CRABE THAI is located at the address: TERKAMERENBOSLAAN 17C; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Thai..
The main activity of CRABE THAI is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CRABE THAI is not available. You also can look at reviews of CRABE THAI, open positions, location of CRABE THAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRABE THAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRABE THAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRABE THAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRABE THAI, employees, financial statistics.