CHINA'S CAPITAL

Contactgegevens CHINA'S CAPITAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHINA'S CAPITAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHINA'S CAPITAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENSESTEENWEG 91; 3010; KESSEL-LO, België

Telefoon (phone): 16255544 (+32-16255544) 16255544 (+32-16255544)

Fax (fax): +32 (71) 320-34-68 +32 (71) 320-34-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHINA'S CAPITAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHINA'S CAPITAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHINA'S CAPITAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHINA'S CAPITAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHINA'S CAPITAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHINA'S CAPITAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHINA'S CAPITAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHINA'S CAPITAL
Products information CHINA'S CAPITAL

BTW identificatienummer (tax): BE01012084960
Ondernemingsnummer: 2959686279
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Cantonaise,Chinoise. Restaurants routiers: En bord de Route,Restoroutes. Types de Repas: Menus Diététiques,Plats Végétariens,Lunch,Plats Végétaliens,D?ner,Menus,Brunch. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Parking,Bar,Zones Non Fumeurs,Assortiment de Cigares de Marque,Air Conditionné,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique,Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHINA'S CAPITAL
(Get full report from official database of BE for CHINA'S CAPITAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHINA'S CAPITAL
Addition kinds of activities for CHINA'S CAPITAL

013399. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
267500. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
349799. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
20920100. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
22210407. Polyethyleen breedgeweven stoffen | Polyethylene broadwoven fabrics
35110203. Stoommachines | Steam engines
39499907. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable

Werken bij CHINA'S CAPITAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHINA'S CAPITAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHINA'S CAPITAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHINA'S CAPITAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van CHINA'S CAPITAL in sociale netwerken
Look for responds of CHINA'S CAPITAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHINA'S CAPITAL. Laat een reactie achter voor CHINA'S CAPITAL. CHINA'S CAPITAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHINA'S CAPITAL. Leave a respond for CHINA'S CAPITAL. CHINA'S CAPITAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHINA'S CAPITAL op de google maps. Adres en contacten CHINA'S CAPITAL
Location of CHINA'S CAPITAL on the google maps. Address and contacts of CHINA'S CAPITAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHINA'S CAPITAL CHINA'S CAPITAL: DE BOCK | M.J. DE TUBIZE | PA CONSULTING GROUP | Van Wilderode J | M. JENNEKENS

Other related companies as CHINA'S CAPITAL: DE BOCK | M.J. DE TUBIZE | PA CONSULTING GROUP | Van Wilderode J | M. JENNEKENS

CHINA'S CAPITAL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHINA'S CAPITAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01012084960. Het bedrijf CHINA'S CAPITAL bevindt zich op het adres: TIENSESTEENWEG 91; 3010; KESSEL-LO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Cantonaise,Chinoise. Restaurants routiers: En bord de Route,Restoroutes. Types de Repas: Menus Diététiques,Plats Végétariens,Lunch,Plats Végétaliens,D?ner,Menus,Brunch. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Parking,Bar,Zones Non Fumeurs,Assortiment de Cigares de Marque,Air Conditionné,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique,Sympathique. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van CHINA'S CAPITAL is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHINA'S CAPITAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHINA'S CAPITAL, openstaande posities, locatie van CHINA'S CAPITAL op de kaart.

CHINA'S CAPITAL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHINA'S CAPITAL, company assigned to the tax number BE01012084960. The company CHINA'S CAPITAL is located at the address: TIENSESTEENWEG 91; 3010; KESSEL-LO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Cantonaise,Chinoise. Restaurants routiers: En bord de Route,Restoroutes. Types de Repas: Menus Diététiques,Plats Végétariens,Lunch,Plats Végétaliens,D?ner,Menus,Brunch. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Parking,Bar,Zones Non Fumeurs,Assortiment de Cigares de Marque,Air Conditionné,Accès pour Les Moins Valides. Cadre & Atmosphère: Affaire,Romantique,Sympathique. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of CHINA'S CAPITAL is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHINA'S CAPITAL is not available. You also can look at reviews of CHINA'S CAPITAL, open positions, location of CHINA'S CAPITAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHINA'S CAPITAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHINA'S CAPITAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHINA'S CAPITAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHINA'S CAPITAL, employees, financial statistics.