M.J. DE TUBIZE

Contactgegevens M.J. DE TUBIZE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. DE TUBIZE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. DE TUBIZE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA D?PORTATION 13; 1480; TUBIZE, België

Telefoon (phone): 23552667 (+32-23552667) 23552667 (+32-23552667)

Fax (fax): +32 (53) 387-19-38 +32 (53) 387-19-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. DE TUBIZE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. DE TUBIZE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. DE TUBIZE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. DE TUBIZE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. DE TUBIZE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. DE TUBIZE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. DE TUBIZE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. DE TUBIZE
Products information M.J. DE TUBIZE

BTW identificatienummer (tax): BE01489990234
Ondernemingsnummer: 2009368896
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in M.J. DE TUBIZE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. DE TUBIZE
(Get full report from official database of BE for M.J. DE TUBIZE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. DE TUBIZE
Addition kinds of activities for M.J. DE TUBIZE

226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
273201. Boeken, alleen afdrukken | Books, printing only
333100. Primaire koper | Primary copper
372804. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
22820203. Nylongaren: gooien, draaien, wikkelen of spoelen | Nylon yarn: throwing, twisting, winding or spooling
36210116. Oplaad batterijladers, motor en motor generator type | Storage battery chargers, motor and engine generator type
38240210. Tally tellers | Tally counters
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
61530000. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural

Werken bij M.J. DE TUBIZE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. DE TUBIZE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. DE TUBIZE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. DE TUBIZE. Looking for open vacancies in other companies

 • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

 • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

 • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

 • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

 • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • student deeltijds callagent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

 • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BAM Contractors

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

 • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

 • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van M.J. DE TUBIZE in sociale netwerken
Look for responds of M.J. DE TUBIZE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. DE TUBIZE. Laat een reactie achter voor M.J. DE TUBIZE. M.J. DE TUBIZE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. DE TUBIZE. Leave a respond for M.J. DE TUBIZE. M.J. DE TUBIZE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. DE TUBIZE op de google maps. Adres en contacten M.J. DE TUBIZE
Location of M.J. DE TUBIZE on the google maps. Address and contacts of M.J. DE TUBIZE

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. DE TUBIZE M.J. DE TUBIZE: CHRISTEL WEUSTENRAAD | Chez Monique & Corinne | GARAGE SANNEN | GERARD VERSCHEURE | Centea-Agence Werry

Other related companies as M.J. DE TUBIZE: CHRISTEL WEUSTENRAAD | Chez Monique & Corinne | GARAGE SANNEN | GERARD VERSCHEURE | Centea-Agence Werry

M.J. DE TUBIZE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. DE TUBIZE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489990234. Het bedrijf M.J. DE TUBIZE bevindt zich op het adres: RUE DE LA D?PORTATION 13; 1480; TUBIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. DE TUBIZE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. DE TUBIZE is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. DE TUBIZE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. DE TUBIZE, openstaande posities, locatie van M.J. DE TUBIZE op de kaart.

M.J. DE TUBIZE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. DE TUBIZE, company assigned to the tax number BE01489990234. The company M.J. DE TUBIZE is located at the address: RUE DE LA D?PORTATION 13; 1480; TUBIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. DE TUBIZE were not found.
The main activity of M.J. DE TUBIZE is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. DE TUBIZE is not available. You also can look at reviews of M.J. DE TUBIZE, open positions, location of M.J. DE TUBIZE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. DE TUBIZE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. DE TUBIZE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. DE TUBIZE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. DE TUBIZE, employees, financial statistics.