CAF? AU VIEUX MOULIN

Contactgegevens CAF? AU VIEUX MOULIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAF? AU VIEUX MOULIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAF? AU VIEUX MOULIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOTRE-DAME-DE-GRACES 1; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84311919 (+32-84311919) 84311919 (+32-84311919)

Fax (fax): +32 (9) 439-68-86 +32 (9) 439-68-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAF? AU VIEUX MOULIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAF? AU VIEUX MOULIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAF? AU VIEUX MOULIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAF? AU VIEUX MOULIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAF? AU VIEUX MOULIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAF? AU VIEUX MOULIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAF? AU VIEUX MOULIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAF? AU VIEUX MOULIN
Products information CAF? AU VIEUX MOULIN

BTW identificatienummer (tax): BE01131011962
Ondernemingsnummer: 5619750976
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type de Cuisine: Tavernes,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAF? AU VIEUX MOULIN
(Get full report from official database of BE for CAF? AU VIEUX MOULIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAF? AU VIEUX MOULIN
Addition kinds of activities for CAF? AU VIEUX MOULIN

4741. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
508202. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
20130210. Varkensvlees, gezouten: Uit gekocht vlees | Pork, salted: from purchased meat
23960306. Zweetbandjes, hoed en pet: gemaakt van gekochte materialen | Sweat bands, hat and cap: made from purchased materials
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated
35450326. Sokjes (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Sockets (machine tool accessories)
47850102. Tolweg operatie | Toll road operation
83220300. Emergency Social Services | Emergency social services

Werken bij CAF? AU VIEUX MOULIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAF? AU VIEUX MOULIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAF? AU VIEUX MOULIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAF? AU VIEUX MOULIN. Looking for open vacancies in other companies

 • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

 • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Projectleider (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

 • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

  Regio: ZOLDER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

 • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: hands@home

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

  Regio: DAKNAM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoop (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ZEEMAN

  Type: Studentenjob

  Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

 • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 4711 BRUGES

  Type: Studentenjob

  4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

 • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Finance

  Type: Vaste Job

  Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

 • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: FOREM

  Type: Zelfstandige activiteit

  SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

 • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

 • Nachtwaker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HOTEL ECU

  Type: Flexijob

  Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van CAF? AU VIEUX MOULIN in sociale netwerken
Look for responds of CAF? AU VIEUX MOULIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAF? AU VIEUX MOULIN. Laat een reactie achter voor CAF? AU VIEUX MOULIN. CAF? AU VIEUX MOULIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAF? AU VIEUX MOULIN. Leave a respond for CAF? AU VIEUX MOULIN. CAF? AU VIEUX MOULIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAF? AU VIEUX MOULIN op de google maps. Adres en contacten CAF? AU VIEUX MOULIN
Location of CAF? AU VIEUX MOULIN on the google maps. Address and contacts of CAF? AU VIEUX MOULIN

Andere gerelateerde bedrijven als come CAF? AU VIEUX MOULIN CAF? AU VIEUX MOULIN: AP Huy Centre (Les) | PELZEN LUC | STEENBEEK P | E.P.E.S.C.F. | FRANCIS BROUNS

Other related companies as CAF? AU VIEUX MOULIN: AP Huy Centre (Les) | PELZEN LUC | STEENBEEK P | E.P.E.S.C.F. | FRANCIS BROUNS

CAF? AU VIEUX MOULIN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAF? AU VIEUX MOULIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01131011962. Het bedrijf CAF? AU VIEUX MOULIN bevindt zich op het adres: RUE NOTRE-DAME-DE-GRACES 1; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van CAF? AU VIEUX MOULIN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAF? AU VIEUX MOULIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAF? AU VIEUX MOULIN, openstaande posities, locatie van CAF? AU VIEUX MOULIN op de kaart.

CAF? AU VIEUX MOULIN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAF? AU VIEUX MOULIN, company assigned to the tax number BE01131011962. The company CAF? AU VIEUX MOULIN is located at the address: RUE NOTRE-DAME-DE-GRACES 1; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes,Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of CAF? AU VIEUX MOULIN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CAF? AU VIEUX MOULIN is not available. You also can look at reviews of CAF? AU VIEUX MOULIN, open positions, location of CAF? AU VIEUX MOULIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAF? AU VIEUX MOULIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAF? AU VIEUX MOULIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAF? AU VIEUX MOULIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAF? AU VIEUX MOULIN, employees, financial statistics.