AP Huy Centre (Les)

Contactgegevens AP Huy Centre (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AP Huy Centre (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

AP Huy Centre (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert I 69; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 21 32 34 (+32-085 21 32 34) 085 21 32 34 (+32-085 21 32 34)

Fax (fax): 085 21 10 28 (+32-085 21 10 28) 085 21 10 28 (+32-085 21 10 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AP Huy Centre (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AP Huy Centre (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AP Huy Centre (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AP Huy Centre (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AP Huy Centre (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AP Huy Centre (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AP Huy Centre (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AP Huy Centre (Les)
Products information AP Huy Centre (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE03139312744
Ondernemingsnummer: 4833129882
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in AP Huy Centre (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AP Huy Centre (Les)
(Get full report from official database of BE for AP Huy Centre (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor AP Huy Centre (Les)
Addition kinds of activities for AP Huy Centre (Les)

17990902. Mobiele home site opgericht en vastgelegd | Mobile home site set up and tie down
20840201. Brandewijn | Brandy
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
32810100. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
50630600. batterijen | Batteries
82990501. Diction school | Diction school
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij AP Huy Centre (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AP Huy Centre (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AP Huy Centre (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AP Huy Centre (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van AP Huy Centre (Les) in sociale netwerken
Look for responds of AP Huy Centre (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor AP Huy Centre (Les). Laat een reactie achter voor AP Huy Centre (Les). AP Huy Centre (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AP Huy Centre (Les). Leave a respond for AP Huy Centre (Les). AP Huy Centre (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AP Huy Centre (Les) op de google maps. Adres en contacten AP Huy Centre (Les)
Location of AP Huy Centre (Les) on the google maps. Address and contacts of AP Huy Centre (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come AP Huy Centre (Les) AP Huy Centre (Les): J.J.J. JANSSENS | GROUPE CREA | PS.OST | GARAGE DE RENVAL | Weyne Prefabbouw NV

Other related companies as AP Huy Centre (Les): J.J.J. JANSSENS | GROUPE CREA | PS.OST | GARAGE DE RENVAL | Weyne Prefabbouw NV

AP Huy Centre (Les) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AP Huy Centre (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03139312744. Het bedrijf AP Huy Centre (Les) bevindt zich op het adres: Avenue Albert I 69; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Producten gemaakt in AP Huy Centre (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AP Huy Centre (Les) is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AP Huy Centre (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AP Huy Centre (Les), openstaande posities, locatie van AP Huy Centre (Les) op de kaart.

AP Huy Centre (Les) is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is AP Huy Centre (Les), company assigned to the tax number BE03139312744. The company AP Huy Centre (Les) is located at the address: Avenue Albert I 69; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurances - Companies and representatives. Products created in AP Huy Centre (Les) were not found.
The main activity of AP Huy Centre (Les) is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AP Huy Centre (Les) is not available. You also can look at reviews of AP Huy Centre (Les), open positions, location of AP Huy Centre (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AP Huy Centre (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AP Huy Centre (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AP Huy Centre (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AP Huy Centre (Les), employees, financial statistics.