BUIKSKE VOL

Contactgegevens BUIKSKE VOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUIKSKE VOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUIKSKE VOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRAANLEI 17; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 475250420 (+32-475250420) 475250420 (+32-475250420)

Fax (fax): +32 (83) 588-31-48 +32 (83) 588-31-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUIKSKE VOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUIKSKE VOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUIKSKE VOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUIKSKE VOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUIKSKE VOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUIKSKE VOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUIKSKE VOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUIKSKE VOL
Products information BUIKSKE VOL

BTW identificatienummer (tax): BE01513061523
Ondernemingsnummer: 6308319091
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens,D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Salles de Réception,Accès pour Les Moins Valides,Assortiment de Cigares de Marque,Salles de fêtes. Cadre & Atmosphère: Branché,Affaire,Romantique,Sympathique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Chiens Admis,Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée.^^Seizoen,streekgerechten,brasserie,creatieve keuken,streekbieren.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUIKSKE VOL
(Get full report from official database of BE for BUIKSKE VOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUIKSKE VOL
Addition kinds of activities for BUIKSKE VOL

244199. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
352402. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
51990502. Gekleedde pels | Dressed furs
87110100. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers

Werken bij BUIKSKE VOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUIKSKE VOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUIKSKE VOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUIKSKE VOL. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

 • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

 • Grondwerker (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

 • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

 • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

 • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Studentenjob

  Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

 • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

 • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

 • fytotherapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van BUIKSKE VOL in sociale netwerken
Look for responds of BUIKSKE VOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUIKSKE VOL. Laat een reactie achter voor BUIKSKE VOL. BUIKSKE VOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUIKSKE VOL. Leave a respond for BUIKSKE VOL. BUIKSKE VOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUIKSKE VOL op de google maps. Adres en contacten BUIKSKE VOL
Location of BUIKSKE VOL on the google maps. Address and contacts of BUIKSKE VOL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUIKSKE VOL BUIKSKE VOL: COMPOSITE DAMPING MATERIAL NV | RUTH WILLEMS | DE GOLF | PIRET | D. DE VALCK

Other related companies as BUIKSKE VOL: COMPOSITE DAMPING MATERIAL NV | RUTH WILLEMS | DE GOLF | PIRET | D. DE VALCK

BUIKSKE VOL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUIKSKE VOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513061523. Het bedrijf BUIKSKE VOL bevindt zich op het adres: KRAANLEI 17; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens,D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Salles de Réception,Accès pour Les Moins Valides,Assortiment de Cigares de Marque,Salles de fêtes. Cadre & Atmosphère: Branché,Affaire,Romantique,Sympathique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Chiens Admis,Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée.^^Seizoen,streekgerechten,brasserie,creatieve keuken,streekbieren..
De hoofdactiviteit van BUIKSKE VOL is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUIKSKE VOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUIKSKE VOL, openstaande posities, locatie van BUIKSKE VOL op de kaart.

BUIKSKE VOL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUIKSKE VOL, company assigned to the tax number BE01513061523. The company BUIKSKE VOL is located at the address: KRAANLEI 17; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens,D?ner,Lunch. Aménagements & Services: Salles de Réception,Accès pour Les Moins Valides,Assortiment de Cigares de Marque,Salles de fêtes. Cadre & Atmosphère: Branché,Affaire,Romantique,Sympathique. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Chiens Admis,Possibilité d?Apporter son Propre Vin,Enfants Admis. Tenue Conseillée: Décontractée.^^Seizoen,streekgerechten,brasserie,creatieve keuken,streekbieren..
The main activity of BUIKSKE VOL is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUIKSKE VOL is not available. You also can look at reviews of BUIKSKE VOL, open positions, location of BUIKSKE VOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUIKSKE VOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUIKSKE VOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUIKSKE VOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUIKSKE VOL, employees, financial statistics.