RUTH WILLEMS

Contactgegevens RUTH WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUTH WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUTH WILLEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CORBEAU 10; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43381006 (+32-43381006) 43381006 (+32-43381006)

Fax (fax): +32 (65) 467-99-19 +32 (65) 467-99-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUTH WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUTH WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUTH WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUTH WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUTH WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUTH WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUTH WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUTH WILLEMS
Products information RUTH WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE05653808593
Ondernemingsnummer: 6867523193
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in RUTH WILLEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUTH WILLEMS
(Get full report from official database of BE for RUTH WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUTH WILLEMS
Addition kinds of activities for RUTH WILLEMS

5092. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
23890000. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
24260107. Voorraad, stoel, hardhout: gedraaid, gevormd of gesneden | Stock, chair, hardwood: turned, shaped, or carved
26310407. Manila bekleed bord | Manila lined board
36480106. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors

Werken bij RUTH WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUTH WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUTH WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUTH WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CONTRERAS

    Type: Vaste Job

    Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van RUTH WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of RUTH WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUTH WILLEMS. Laat een reactie achter voor RUTH WILLEMS. RUTH WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUTH WILLEMS. Leave a respond for RUTH WILLEMS. RUTH WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUTH WILLEMS op de google maps. Adres en contacten RUTH WILLEMS
Location of RUTH WILLEMS on the google maps. Address and contacts of RUTH WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come RUTH WILLEMS RUTH WILLEMS: FRANCOISE ROTSAERT | Horeca Equipement SC | Het Gebaar | MARC DESMEDT | Embalco NV

Other related companies as RUTH WILLEMS: FRANCOISE ROTSAERT | Horeca Equipement SC | Het Gebaar | MARC DESMEDT | Embalco NV

RUTH WILLEMS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUTH WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05653808593. Het bedrijf RUTH WILLEMS bevindt zich op het adres: RUE DU CORBEAU 10; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in RUTH WILLEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUTH WILLEMS is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUTH WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUTH WILLEMS, openstaande posities, locatie van RUTH WILLEMS op de kaart.

RUTH WILLEMS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUTH WILLEMS, company assigned to the tax number BE05653808593. The company RUTH WILLEMS is located at the address: RUE DU CORBEAU 10; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in RUTH WILLEMS were not found.
The main activity of RUTH WILLEMS is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RUTH WILLEMS is not available. You also can look at reviews of RUTH WILLEMS, open positions, location of RUTH WILLEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUTH WILLEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUTH WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUTH WILLEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUTH WILLEMS, employees, financial statistics.