Brug (De)

Contactgegevens Brug (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brug (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Brug (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijgmaalsesteenweg 300; 3020; Herent, België

Telefoon (phone): 016 20 28 61 (+32-016 20 28 61) 016 20 28 61 (+32-016 20 28 61)

Fax (fax): +32 (56) 558-36-80 +32 (56) 558-36-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brug (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brug (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brug (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brug (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brug (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brug (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brug (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brug (De)
Products information Brug (De)

BTW identificatienummer (tax): BE02031341552
Ondernemingsnummer: 8381164550
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Brug (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brug (De)
(Get full report from official database of BE for Brug (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Brug (De)
Addition kinds of activities for Brug (De)

23210102. Koorden, mannen en jongens: gemaakt van aangekochte materialen | Collars, men's and boys': made from purchased materials
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
34290503. Spuitpunten, brandbestrijding | Nozzles, fire fighting
39610202. Ornamenten, kostuum, behalve edelmetaal en edelstenen | Ornaments, costume, except precious metal and gems
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law

Werken bij Brug (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brug (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brug (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brug (De). Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

 • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

 • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

 • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMBY KNOKKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Jobstudent (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

 • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Belfius West-Brabant

  Type: Vaste Job

  Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

 • Engineering assistant (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

 • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • Gentis - .NET Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

Zoek naar antwoorden van Brug (De) in sociale netwerken
Look for responds of Brug (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brug (De). Laat een reactie achter voor Brug (De). Brug (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brug (De). Leave a respond for Brug (De). Brug (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brug (De) op de google maps. Adres en contacten Brug (De)
Location of Brug (De) on the google maps. Address and contacts of Brug (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Brug (De) Brug (De): La Galette SPRL | ROME DETENTE SPRL | CHANTAL ECTORS | BANCONTACT-MISTER CASH | ALARM HESBAYE

Other related companies as Brug (De): La Galette SPRL | ROME DETENTE SPRL | CHANTAL ECTORS | BANCONTACT-MISTER CASH | ALARM HESBAYE

Brug (De) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brug (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02031341552. Het bedrijf Brug (De) bevindt zich op het adres: Wijgmaalsesteenweg 300; 3020; Herent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 766,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in Brug (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brug (De) is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brug (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brug (De), openstaande posities, locatie van Brug (De) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brug (De) is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brug (De), company assigned to the tax number BE02031341552. The company Brug (De) is located at the address: Wijgmaalsesteenweg 300; 3020; Herent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 766,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. Products created in Brug (De) were not found.
The main activity of Brug (De) is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brug (De) is not available. You also can look at reviews of Brug (De), open positions, location of Brug (De) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brug (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brug (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brug (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brug (De), employees, financial statistics.