BRASSERIE K.

Contactgegevens BRASSERIE K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE L?OPOLD 7; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63223800 (+32-63223800) 63223800 (+32-63223800)

Fax (fax): +32 (51) 924-53-17 +32 (51) 924-53-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE K.
Products information BRASSERIE K.

BTW identificatienummer (tax): BE06551116943
Ondernemingsnummer: 7565979003
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE K.
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE K.
Addition kinds of activities for BRASSERIE K.

2075. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
9224. Brandbescherming | Fire protection
17999940. Bouwbedrijf | Building board-up contractor
32719911. Baksteen, beton | Brick, concrete
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
51590303. huiden | Hides
51599900. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents

Werken bij BRASSERIE K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE K.. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • student verkoper herfstvakantie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een studentenjob tijdens de herstvakantie 2018? Voor een zeer mooie koekjes- en chocolade winkel te Brugge zoeken wij dynamische studenten Taken klantenonthaal, degustaties van producten, advies winkelinrichting, productuitstalling, ontvangst leveringen, voorraadbeheer afrekenen aan de kassa

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: LOOK AT ME

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

 • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Computer Recruitment Services - WebSphere Application Server Administrator (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nk383 WebSphere application server administrator (Distributed Middleware & Framework): Banking, Brussels     Background     The division strongly adheres to the corporate mission and business goals of the organisation. It follows that the mission of our division is: Ensure the availability of the production environment - failure is not an option Understand and reduce the total cost of ownership of information technology Ensure that an appropriate enterprise wide architecture exists to support the current and future needs of the business Establish testing services and processes to help improve system quality and time to market Help ensure that the right skills are available at the right place at the right time.   Division   The Middleware & Frameworks Group within the bank engineers (i.e. designs and develops), supports, and operates the communication and data management software tools and infrastructures. These enable integrating business applications with operating systems in a standardized way and whatever the Hardware platform (Windows, Unix, Linux, Mainframe, and Tandem) while enforcing "ities" (security, availability, operability, manageability, reliability, scalability, portability requirements). The group works in a Lean environment.      Role   Java application servers infrastructure design, automation, deployment, administration and support with a general expertise on Web technologies.     Main activities   Work within the "Java Application Integration Services" team, with the objective to maintain and guarantee at group level the technical evolution regarding As and Internet platforms infrastructure. This includes the following: Technical analyses and application design. Performance analysis and capacity planning Realise and document changes, evolutions Software installation, maintenance and infrastructure tuning Software Release management Technical environments administration Deployment & supervision tools scripting 2nd & 3thrd level of support for production incidents Watch duty role for production support Ensure compliance with security guidelines (Technical Security Standards) Security Vulnerability Management   Profile Necessary technical skills: Implementation and administration of Internet infrastructures Integration of the IBM WebSphere Application Server version 8.5.5 & 9.0.0 products on Linux platform (WAS server, IHS Web server and Apache based Reverse proxy server). Knowledge in AIX HACMP, Linux Pace Maker, Security (OpenSSL and certificate management), Network DMZ and deployment method  Required experience: WebSphere Application Server, JBoss EAP, Tomcat RSA Web Authentication agent for Apache Bash scripting and Ansible framework knowledge  Assets: Ansible Tower IBM WAS Certification Experience with Oracle Web Logic, Magic Software Personal Qualities: Good team spirit, ability to work together with different teams located in different EU sites Working experience in international organizations Flexibility and availability to participate on watch duty role (1 week out of 4); Willing to learn new tools and to share the experience This position is for starting... ...

 • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE K. in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE K.. Laat een reactie achter voor BRASSERIE K.. BRASSERIE K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE K.. Leave a respond for BRASSERIE K.. BRASSERIE K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE K. op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE K.
Location of BRASSERIE K. on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE K.

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE K. BRASSERIE K.: DEPOOTER F &L | DOX | API LAEKEN | Allied Dynamic Products | DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO

Other related companies as BRASSERIE K.: DEPOOTER F &L | DOX | API LAEKEN | Allied Dynamic Products | DENOLF EDDY EN SUZANNE MAKELAARSBURO

BRASSERIE K. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06551116943. Het bedrijf BRASSERIE K. bevindt zich op het adres: PLACE L?OPOLD 7; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 746,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE K. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE K., openstaande posities, locatie van BRASSERIE K. op de kaart.

BRASSERIE K. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE K., company assigned to the tax number BE06551116943. The company BRASSERIE K. is located at the address: PLACE L?OPOLD 7; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 746,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of BRASSERIE K. is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE K. is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE K., open positions, location of BRASSERIE K. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE K., employees, financial statistics.