BRASSERIE HORTA

Contactgegevens BRASSERIE HORTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE HORTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE HORTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES SABLES 20; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22177271 (+32-22177271) 22177271 (+32-22177271)

Fax (fax): +32 (87) 900-57-39 +32 (87) 900-57-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE HORTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE HORTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE HORTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE HORTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE HORTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE HORTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE HORTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE HORTA
Products information BRASSERIE HORTA

BTW identificatienummer (tax): BE03719116210
Ondernemingsnummer: 6369842529
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: Plats Végétaliens,Menus,Menus Diététiques,Lunch,D?ner,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Bar,Cave à Vin,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Zones Non Fumeurs. Cadre & Atmosphère: Sympathique,Brasserie,Affaire,Immeuble classé. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Steackhouse,Chiens Admis,Possibilité d?Apporter son Propre Vin.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE HORTA
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE HORTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE HORTA
Addition kinds of activities for BRASSERIE HORTA

3469. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
8222. Junior colleges | Junior colleges
352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
15220107. Multi-familie woningen, nieuwbouw | Multi-family dwellings, new construction
17990609. Plastic muur tegel installatie | Plastic wall tile installation
28650201. anthraceen | Anthracene
34969906. Omheining, gemaakt van aangekochte draad | Fencing, made from purchased wire
38230500. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
50460101. Displayapparatuur, behalve gekoeld | Display equipment, except refrigerated
79480104. Stock car racing | Stock car racing

Werken bij BRASSERIE HORTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE HORTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE HORTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE HORTA. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

 • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

 • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student logistiek (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

 • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Kinesist(e) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASCLEPIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

 • Loopbaancoach (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TALENT'

  Type: Zelfstandige activiteit

  id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

 • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

 • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE HORTA in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE HORTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE HORTA. Laat een reactie achter voor BRASSERIE HORTA. BRASSERIE HORTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE HORTA. Leave a respond for BRASSERIE HORTA. BRASSERIE HORTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE HORTA op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE HORTA
Location of BRASSERIE HORTA on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE HORTA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE HORTA BRASSERIE HORTA: PICOBELLO | KAPSALON PATSY | PATRICIA DELMOTTE | SCHOONHEIDSSTUDIO SLIMGYM | ARTIFER SPRLU

Other related companies as BRASSERIE HORTA: PICOBELLO | KAPSALON PATSY | PATRICIA DELMOTTE | SCHOONHEIDSSTUDIO SLIMGYM | ARTIFER SPRLU

BRASSERIE HORTA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE HORTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719116210. Het bedrijf BRASSERIE HORTA bevindt zich op het adres: RUE DES SABLES 20; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: Plats Végétaliens,Menus,Menus Diététiques,Lunch,D?ner,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Bar,Cave à Vin,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Zones Non Fumeurs. Cadre & Atmosphère: Sympathique,Brasserie,Affaire,Immeuble classé. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Steackhouse,Chiens Admis,Possibilité d?Apporter son Propre Vin..
De hoofdactiviteit van BRASSERIE HORTA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE HORTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE HORTA, openstaande posities, locatie van BRASSERIE HORTA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRASSERIE HORTA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE HORTA, company assigned to the tax number BE03719116210. The company BRASSERIE HORTA is located at the address: RUE DES SABLES 20; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: Plats Végétaliens,Menus,Menus Diététiques,Lunch,D?ner,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Bar,Cave à Vin,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Salles de fêtes,Zones Non Fumeurs. Cadre & Atmosphère: Sympathique,Brasserie,Affaire,Immeuble classé. Vue Admirable: Vue Admirable. Services: Service Traiteur,Steackhouse,Chiens Admis,Possibilité d?Apporter son Propre Vin..
The main activity of BRASSERIE HORTA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE HORTA is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE HORTA, open positions, location of BRASSERIE HORTA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE HORTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE HORTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE HORTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE HORTA, employees, financial statistics.