PICOBELLO

Contactgegevens PICOBELLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PICOBELLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PICOBELLO

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 13; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51405530 (+32-51405530) 51405530 (+32-51405530)

Fax (fax): +32 (57) 514-94-40 +32 (57) 514-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PICOBELLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PICOBELLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PICOBELLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PICOBELLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PICOBELLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PICOBELLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PICOBELLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PICOBELLO
Products information PICOBELLO

BTW identificatienummer (tax): BE05948242187
Ondernemingsnummer: 1730316162
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in PICOBELLO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Babyspullen; Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PICOBELLO
(Get full report from official database of BE for PICOBELLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PICOBELLO
Addition kinds of activities for PICOBELLO

348299. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
651204. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
26550000. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
26560105. Keukengerei, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Utensils, paper: made from purchased material
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec

Werken bij PICOBELLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PICOBELLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PICOBELLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PICOBELLO. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp regio Lovendegem- voltijds / deeltijds (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Lovendegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van PICOBELLO in sociale netwerken
Look for responds of PICOBELLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PICOBELLO. Laat een reactie achter voor PICOBELLO. PICOBELLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PICOBELLO. Leave a respond for PICOBELLO. PICOBELLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PICOBELLO op de google maps. Adres en contacten PICOBELLO
Location of PICOBELLO on the google maps. Address and contacts of PICOBELLO

Andere gerelateerde bedrijven als come PICOBELLO PICOBELLO: PAUL SOHIER | R?SID. LE POINT DU JOUR | Ennekens M | PALFIT PAAL | PAUL VAN SANT

Other related companies as PICOBELLO: PAUL SOHIER | R?SID. LE POINT DU JOUR | Ennekens M | PALFIT PAAL | PAUL VAN SANT

PICOBELLO is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is PICOBELLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05948242187. Het bedrijf PICOBELLO bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 13; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Babyspullen; Dameskledingzaken. Producten gemaakt in PICOBELLO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PICOBELLO is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PICOBELLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PICOBELLO, openstaande posities, locatie van PICOBELLO op de kaart.

PICOBELLO is a company, that was registered 2006 in Brugge region, Belgium. Full name of company is PICOBELLO, company assigned to the tax number BE05948242187. The company PICOBELLO is located at the address: BRUGGESTRAAT 13; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Baby- and kinderkleding; Babyspullen; Dameskledingzaken. Products created in PICOBELLO were not found.
The main activity of PICOBELLO is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PICOBELLO is not available. You also can look at reviews of PICOBELLO, open positions, location of PICOBELLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PICOBELLO, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PICOBELLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PICOBELLO, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PICOBELLO, employees, financial statistics.