St-Jozef Rusthuis

Contactgegevens St-Jozef Rusthuis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St-Jozef Rusthuis: address, phone, fax, email, website, opening hours

St-Jozef Rusthuis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloosterhof 1; 3910; Neerpelt, België

Telefoon (phone): 011 80 03 50 (+32-011 80 03 50) 011 80 03 50 (+32-011 80 03 50)

Fax (fax): 011 80 03 50 (+32-011 80 03 50) 011 80 03 50 (+32-011 80 03 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St-Jozef Rusthuis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St-Jozef Rusthuis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St-Jozef Rusthuis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St-Jozef Rusthuis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St-Jozef Rusthuis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St-Jozef Rusthuis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St-Jozef Rusthuis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St-Jozef Rusthuis
Products information St-Jozef Rusthuis

BTW identificatienummer (tax): BE06337432861
Ondernemingsnummer: 9749511718
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in St-Jozef Rusthuis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St-Jozef Rusthuis
(Get full report from official database of BE for St-Jozef Rusthuis)

Aanvulling soorten activiteiten voor St-Jozef Rusthuis
Addition kinds of activities for St-Jozef Rusthuis

2068. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
25110201. Ontbijtsets (meubels): hout | Breakfast sets (furniture): wood
36990302. Vlucht simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Flight simulators (training aids), electronic
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction
80999902. Oogbanken | Eye banks

Werken bij St-Jozef Rusthuis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St-Jozef Rusthuis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St-Jozef Rusthuis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St-Jozef Rusthuis. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

 • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

 • bakker / cremebereider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

 • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Student frituur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

 • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

 • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: WIBRA

  Type: Studentenjob

  - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

 • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

 • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

 • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: DE CHARTREUSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

Zoek naar antwoorden van St-Jozef Rusthuis in sociale netwerken
Look for responds of St-Jozef Rusthuis in social networks

Lees alle opmerkingen voor St-Jozef Rusthuis. Laat een reactie achter voor St-Jozef Rusthuis. St-Jozef Rusthuis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St-Jozef Rusthuis. Leave a respond for St-Jozef Rusthuis. St-Jozef Rusthuis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St-Jozef Rusthuis op de google maps. Adres en contacten St-Jozef Rusthuis
Location of St-Jozef Rusthuis on the google maps. Address and contacts of St-Jozef Rusthuis

Andere gerelateerde bedrijven als come St-Jozef Rusthuis St-Jozef Rusthuis: CUISINES DOMINO | Herbaroma | GAB Robins Belgium | SONNET | TRANSAL

Other related companies as St-Jozef Rusthuis: CUISINES DOMINO | Herbaroma | GAB Robins Belgium | SONNET | TRANSAL

St-Jozef Rusthuis is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is St-Jozef Rusthuis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06337432861. Het bedrijf St-Jozef Rusthuis bevindt zich op het adres: Kloosterhof 1; 3910; Neerpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 485,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in St-Jozef Rusthuis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van St-Jozef Rusthuis is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St-Jozef Rusthuis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St-Jozef Rusthuis, openstaande posities, locatie van St-Jozef Rusthuis op de kaart.

St-Jozef Rusthuis is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is St-Jozef Rusthuis, company assigned to the tax number BE06337432861. The company St-Jozef Rusthuis is located at the address: Kloosterhof 1; 3910; Neerpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 485,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in St-Jozef Rusthuis were not found.
The main activity of St-Jozef Rusthuis is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of St-Jozef Rusthuis is not available. You also can look at reviews of St-Jozef Rusthuis, open positions, location of St-Jozef Rusthuis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over St-Jozef Rusthuis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St-Jozef Rusthuis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St-Jozef Rusthuis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St-Jozef Rusthuis, employees, financial statistics.