CUISINES DOMINO

Contactgegevens CUISINES DOMINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUISINES DOMINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUISINES DOMINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE PHILIPPEVILLE 150; 6280; GERPINNES, België

Telefoon (phone): 71363611 (+32-71363611) 71363611 (+32-71363611)

Fax (fax): +32 (16) 472-61-71 +32 (16) 472-61-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUISINES DOMINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUISINES DOMINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUISINES DOMINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUISINES DOMINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUISINES DOMINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUISINES DOMINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUISINES DOMINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUISINES DOMINO
Products information CUISINES DOMINO

BTW identificatienummer (tax): BE01369964599
Ondernemingsnummer: 5144592285
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 416,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CUISINES DOMINO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUISINES DOMINO
(Get full report from official database of BE for CUISINES DOMINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUISINES DOMINO
Addition kinds of activities for CUISINES DOMINO

501499. Banden en buizen, anders | Tires and tubes, nec
23859900. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
24910102. Stapels, stichting en mariene constructie: behandeld hout | Piles, foundation and marine construction: treated wood
30530205. Verpakking: stoommotoren, pijpkoppelingen, luchtcompressoren, enz. | Packing: steam engines, pipe joints, air compressors, etc.
79991509. Schilderachtige spoorwegen voor amusement | Scenic railroads for amusement

Werken bij CUISINES DOMINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUISINES DOMINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUISINES DOMINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUISINES DOMINO. Looking for open vacancies in other companies

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van CUISINES DOMINO in sociale netwerken
Look for responds of CUISINES DOMINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUISINES DOMINO. Laat een reactie achter voor CUISINES DOMINO. CUISINES DOMINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUISINES DOMINO. Leave a respond for CUISINES DOMINO. CUISINES DOMINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUISINES DOMINO op de google maps. Adres en contacten CUISINES DOMINO
Location of CUISINES DOMINO on the google maps. Address and contacts of CUISINES DOMINO

Andere gerelateerde bedrijven als come CUISINES DOMINO CUISINES DOMINO: CTR.HIPPIQUE MONS-HAINAUT | A.S.P.V.T. | Baert A | BRUNO BOURCY | MICHEL WILLAND

Other related companies as CUISINES DOMINO: CTR.HIPPIQUE MONS-HAINAUT | A.S.P.V.T. | Baert A | BRUNO BOURCY | MICHEL WILLAND

CUISINES DOMINO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUISINES DOMINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01369964599. Het bedrijf CUISINES DOMINO bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE PHILIPPEVILLE 150; 6280; GERPINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 416,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in CUISINES DOMINO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUISINES DOMINO is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUISINES DOMINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUISINES DOMINO, openstaande posities, locatie van CUISINES DOMINO op de kaart.

CUISINES DOMINO is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUISINES DOMINO, company assigned to the tax number BE01369964599. The company CUISINES DOMINO is located at the address: CHAUSSةE DE PHILIPPEVILLE 150; 6280; GERPINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 416,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in CUISINES DOMINO were not found.
The main activity of CUISINES DOMINO is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CUISINES DOMINO is not available. You also can look at reviews of CUISINES DOMINO, open positions, location of CUISINES DOMINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUISINES DOMINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUISINES DOMINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUISINES DOMINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUISINES DOMINO, employees, financial statistics.