A.S.P.V.T.

Contactgegevens A.S.P.V.T.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.P.V.T.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.P.V.T.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE T.VERHAEGEN 113; 1060; SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25349118 (+32-25349118) 25349118 (+32-25349118)

Fax (fax): +32 (50) 935-60-65 +32 (50) 935-60-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.P.V.T.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.P.V.T."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.P.V.T."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.P.V.T., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.P.V.T.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.P.V.T., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.P.V.T.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.P.V.T.
Products information A.S.P.V.T.

BTW identificatienummer (tax): BE09227386474
Ondernemingsnummer: 2244201660
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Interphones & Vidéophones.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.P.V.T.
(Get full report from official database of BE for A.S.P.V.T.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.P.V.T.
Addition kinds of activities for A.S.P.V.T.

20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
20449901. Zemelen, rijst | Bran, rice
23920406. Tafellakens: gemaakt van aangekochte materialen | Tablecloths: made from purchased materials
24369903. Fineer voorraad, naaldhout | Veneer stock, softwood
34439902. Containers, verzending (bommen, enz.): Metalen plaat | Containers, shipping (bombs, etc.): metal plate

Werken bij A.S.P.V.T.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.P.V.T.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.P.V.T.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.P.V.T.. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

 • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

 • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SKILLFLEX

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

 • Operator (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Agilitas Malle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

 • Teeltverantwoordelijke (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Ieper zijn we op zoek naar een teeltverantwoordelijke. 

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Blankenberge Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

 • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HARTE TROEF

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van A.S.P.V.T. in sociale netwerken
Look for responds of A.S.P.V.T. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.P.V.T.. Laat een reactie achter voor A.S.P.V.T.. A.S.P.V.T. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.P.V.T.. Leave a respond for A.S.P.V.T.. A.S.P.V.T. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.P.V.T. op de google maps. Adres en contacten A.S.P.V.T.
Location of A.S.P.V.T. on the google maps. Address and contacts of A.S.P.V.T.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.P.V.T. A.S.P.V.T.: Bauwens Jan | Herbaroma | MATHILDA HOOFD | THIERRY FORS OCCASIONS | D. PAUWELS

Other related companies as A.S.P.V.T.: Bauwens Jan | Herbaroma | MATHILDA HOOFD | THIERRY FORS OCCASIONS | D. PAUWELS

A.S.P.V.T. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.P.V.T., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09227386474. Het bedrijf A.S.P.V.T. bevindt zich op het adres: RUE T.VERHAEGEN 113; 1060; SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 690,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Interphones & Vidéophones..
De hoofdactiviteit van A.S.P.V.T. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.P.V.T. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.P.V.T., openstaande posities, locatie van A.S.P.V.T. op de kaart.

A.S.P.V.T. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.P.V.T., company assigned to the tax number BE09227386474. The company A.S.P.V.T. is located at the address: RUE T.VERHAEGEN 113; 1060; SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 690,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Interphones & Vidéophones..
The main activity of A.S.P.V.T. is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.P.V.T. is not available. You also can look at reviews of A.S.P.V.T., open positions, location of A.S.P.V.T. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.P.V.T., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.P.V.T., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.P.V.T., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.P.V.T., employees, financial statistics.