Seniorie de la Louviere (La)

Contactgegevens Seniorie de la Louviere (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorie de la Louviere (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorie de la Louviere (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Rentiers 86; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 23 67 67 (+32-064 23 67 67) 064 23 67 67 (+32-064 23 67 67)

Fax (fax): 064 23 67 69 (+32-064 23 67 69) 064 23 67 69 (+32-064 23 67 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorie de la Louviere (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorie de la Louviere (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorie de la Louviere (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorie de la Louviere (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorie de la Louviere (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorie de la Louviere (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorie de la Louviere (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorie de la Louviere (La)
Products information Seniorie de la Louviere (La)

BTW identificatienummer (tax): BE03916595458
Ondernemingsnummer: 8666809082
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Seniorie de la Louviere (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorie de la Louviere (La)
(Get full report from official database of BE for Seniorie de la Louviere (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorie de la Louviere (La)
Addition kinds of activities for Seniorie de la Louviere (La)

313102. Hiel delen voor schoenen | Heel parts for shoes
508599. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
01799908. Ananasboerderij | Pineapple farm
28690317. Wijnsteenzuur en Metaalzouten | Tartaric acid and metallic salts
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
32719907. Blokken, beton: warmteabsorberend | Blocks, concrete: heat absorbing
34310105. Urinoirs: geëmailleerd ijzer, gietijzer of geperst metaal | Urinals: enameled iron, cast iron or pressed metal
50920301. Amusementsproducten | Amusement goods
96419902. Landbouwkundig bestuur, overheid | Agriculture fair board, government

Werken bij Seniorie de la Louviere (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorie de la Louviere (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorie de la Louviere (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorie de la Louviere (La). Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

 • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

 • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

 • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

 • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

 • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

 • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Orelia Zorg NV

  Type: Studentenjob

  De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

 • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: NELL

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

 • Vroedvrouw (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

 • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: SPAR

  Type: Flexijob

  u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

Zoek naar antwoorden van Seniorie de la Louviere (La) in sociale netwerken
Look for responds of Seniorie de la Louviere (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorie de la Louviere (La). Laat een reactie achter voor Seniorie de la Louviere (La). Seniorie de la Louviere (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorie de la Louviere (La). Leave a respond for Seniorie de la Louviere (La). Seniorie de la Louviere (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorie de la Louviere (La) op de google maps. Adres en contacten Seniorie de la Louviere (La)
Location of Seniorie de la Louviere (La) on the google maps. Address and contacts of Seniorie de la Louviere (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorie de la Louviere (La) Seniorie de la Louviere (La): Bastin M | VAN LANGENDONCK | ROELAND LYSENS | Seke Alexandra | Scandariato R

Other related companies as Seniorie de la Louviere (La): Bastin M | VAN LANGENDONCK | ROELAND LYSENS | Seke Alexandra | Scandariato R

Seniorie de la Louviere (La) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorie de la Louviere (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03916595458. Het bedrijf Seniorie de la Louviere (La) bevindt zich op het adres: Rue des Rentiers 86; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 715,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Seniorie de la Louviere (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seniorie de la Louviere (La) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorie de la Louviere (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorie de la Louviere (La), openstaande posities, locatie van Seniorie de la Louviere (La) op de kaart.

Seniorie de la Louviere (La) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorie de la Louviere (La), company assigned to the tax number BE03916595458. The company Seniorie de la Louviere (La) is located at the address: Rue des Rentiers 86; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 715,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. Products created in Seniorie de la Louviere (La) were not found.
The main activity of Seniorie de la Louviere (La) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorie de la Louviere (La) is not available. You also can look at reviews of Seniorie de la Louviere (La), open positions, location of Seniorie de la Louviere (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorie de la Louviere (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorie de la Louviere (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorie de la Louviere (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorie de la Louviere (La), employees, financial statistics.