ROELAND LYSENS

Contactgegevens ROELAND LYSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROELAND LYSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROELAND LYSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSEVEST 101; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16201431 (+32-16201431) 16201431 (+32-16201431)

Fax (fax): +32 (83) 616-48-90 +32 (83) 616-48-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROELAND LYSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROELAND LYSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROELAND LYSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROELAND LYSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROELAND LYSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROELAND LYSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROELAND LYSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROELAND LYSENS
Products information ROELAND LYSENS

BTW identificatienummer (tax): BE06388519287
Ondernemingsnummer: 1268615722
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sp茅cialisation: M茅decine Sportive.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROELAND LYSENS
(Get full report from official database of BE for ROELAND LYSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROELAND LYSENS
Addition kinds of activities for ROELAND LYSENS

369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
16239900. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
22589900. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
23999913. Welts: gemaakt van aangekochte materialen | Welts: made from purchased materials
32110102. Optisch glas, plat | Optical glass, flat
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
38240302. Snelheidsindicatoren en recorders, voertuig | Speed indicators and recorders, vehicle
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand
79110200. Dansinstructeur en schooldiensten | Dance instructor and school services

Werken bij ROELAND LYSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROELAND LYSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROELAND LYSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROELAND LYSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

 • sales support medewerker (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

 • Orderadministratie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

 • Machine operator (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: CALLEWAERT WIM

  Type: Studentenjob

  In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

 • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

  Type: Studentenjob

  Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

 • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

 • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

  Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

 • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van ROELAND LYSENS in sociale netwerken
Look for responds of ROELAND LYSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROELAND LYSENS. Laat een reactie achter voor ROELAND LYSENS. ROELAND LYSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROELAND LYSENS. Leave a respond for ROELAND LYSENS. ROELAND LYSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROELAND LYSENS op de google maps. Adres en contacten ROELAND LYSENS
Location of ROELAND LYSENS on the google maps. Address and contacts of ROELAND LYSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROELAND LYSENS ROELAND LYSENS: HAIRSTYLISTE CONNY | 1001 Pattes | Rive Gauche | Pain Didier | Studio Imag'in

Other related companies as ROELAND LYSENS: HAIRSTYLISTE CONNY | 1001 Pattes | Rive Gauche | Pain Didier | Studio Imag'in

ROELAND LYSENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROELAND LYSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06388519287. Het bedrijf ROELAND LYSENS bevindt zich op het adres: TERVUURSEVEST 101; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decine Sportive..
De hoofdactiviteit van ROELAND LYSENS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROELAND LYSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROELAND LYSENS, openstaande posities, locatie van ROELAND LYSENS op de kaart.

ROELAND LYSENS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROELAND LYSENS, company assigned to the tax number BE06388519287. The company ROELAND LYSENS is located at the address: TERVUURSEVEST 101; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decine Sportive..
The main activity of ROELAND LYSENS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROELAND LYSENS is not available. You also can look at reviews of ROELAND LYSENS, open positions, location of ROELAND LYSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROELAND LYSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROELAND LYSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROELAND LYSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROELAND LYSENS, employees, financial statistics.