Senior Hotel Flandria **** NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Senior Hotel Flandria **** NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Senior Hotel Flandria **** NV

Contactgegevens Senior Hotel Flandria **** NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Senior Hotel Flandria **** NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Senior Hotel Flandria **** NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baron Ruzettelaan 74; 8310; Brugge (Assebroek), België

Telefoon (phone): 050 37 30 37 (+32-050 37 30 37) 050 37 30 37 (+32-050 37 30 37)

Fax (fax): +32 (14) 472-85-47 +32 (14) 472-85-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Senior Hotel Flandria **** NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Senior Hotel Flandria **** NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Senior Hotel Flandria **** NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Senior Hotel Flandria **** NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Senior Hotel Flandria **** NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Senior Hotel Flandria **** NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Senior Hotel Flandria **** NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Senior Hotel Flandria **** NV
Products information Senior Hotel Flandria **** NV

BTW identificatienummer (tax): BE02151367187
Ondernemingsnummer: 5245941162
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Service residences

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Senior Hotel Flandria **** NV
(Get full report from official database of BE for Senior Hotel Flandria **** NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Senior Hotel Flandria **** NV
Addition kinds of activities for Senior Hotel Flandria **** NV

0181. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
1611. Weg en straatbouw | Highway and street construction
204603. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
344203. Scherm- en stormdeuren en ramen | Screen and storm doors and windows
354900. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
24310105. Deurluiken, hout | Door shutters, wood
38210305. Smeltpunt apparaat, laboratorium | Melting point apparatus, laboratory
44929904. Tugboat service | Tugboat service
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij Senior Hotel Flandria **** NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Senior Hotel Flandria **** NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Senior Hotel Flandria **** NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Senior Hotel Flandria **** NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

 • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Search & Selection

  Type: Studentenjob

  Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Vaste Job

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

 • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

 • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

  Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

  Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

  Type: Vaste Job

  BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

 • Kelner (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DE CELT

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

 • Cafémedewerkers (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: EVED

  Type: Flexijob

  We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van Senior Hotel Flandria **** NV in sociale netwerken
Look for responds of Senior Hotel Flandria **** NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Senior Hotel Flandria **** NV. Laat een reactie achter voor Senior Hotel Flandria **** NV. Senior Hotel Flandria **** NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Senior Hotel Flandria **** NV. Leave a respond for Senior Hotel Flandria **** NV. Senior Hotel Flandria **** NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Senior Hotel Flandria **** NV op de google maps. Adres en contacten Senior Hotel Flandria **** NV
Location of Senior Hotel Flandria **** NV on the google maps. Address and contacts of Senior Hotel Flandria **** NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Senior Hotel Flandria **** NV Senior Hotel Flandria **** NV: CORPS DE POMPIERS | Marsil L | BERNARD JACQUEMIN | Wattiez R | L. MARI?N

Other related companies as Senior Hotel Flandria **** NV: CORPS DE POMPIERS | Marsil L | BERNARD JACQUEMIN | Wattiez R | L. MARI?N

Senior Hotel Flandria **** NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Senior Hotel Flandria **** NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151367187. Het bedrijf Senior Hotel Flandria **** NV bevindt zich op het adres: Baron Ruzettelaan 74; 8310; Brugge (Assebroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Lijst met producten zijn Service residences.
De hoofdactiviteit van Senior Hotel Flandria **** NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Senior Hotel Flandria **** NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Senior Hotel Flandria **** NV, openstaande posities, locatie van Senior Hotel Flandria **** NV op de kaart.

Senior Hotel Flandria **** NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Senior Hotel Flandria **** NV, company assigned to the tax number BE02151367187. The company Senior Hotel Flandria **** NV is located at the address: Baron Ruzettelaan 74; 8310; Brugge (Assebroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. List of products are Service residences.
The main activity of Senior Hotel Flandria **** NV is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Senior Hotel Flandria **** NV is not available. You also can look at reviews of Senior Hotel Flandria **** NV, open positions, location of Senior Hotel Flandria **** NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Senior Hotel Flandria **** NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Senior Hotel Flandria **** NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Senior Hotel Flandria **** NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Senior Hotel Flandria **** NV, employees, financial statistics.