BERNARD JACQUEMIN

Contactgegevens BERNARD JACQUEMIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD JACQUEMIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD JACQUEMIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOORSLEDESTRAAT 125; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24289089 (+32-24289089) 24289089 (+32-24289089)

Fax (fax): +32 (4) 764-25-51 +32 (4) 764-25-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD JACQUEMIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD JACQUEMIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD JACQUEMIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD JACQUEMIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD JACQUEMIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD JACQUEMIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD JACQUEMIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD JACQUEMIN
Products information BERNARD JACQUEMIN

BTW identificatienummer (tax): BE05913085937
Ondernemingsnummer: 7179534912
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BERNARD JACQUEMIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD JACQUEMIN
(Get full report from official database of BE for BERNARD JACQUEMIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD JACQUEMIN
Addition kinds of activities for BERNARD JACQUEMIN

17510101. Kabinet gebouw en installatie | Cabinet building and installation
20829904. Dichtbij bier | Near beer
32290102. Barware | Barware
35869902. Smeerpistolen (smeermiddelen) | Grease guns (lubricators)
36990608. Insectlampen, elektrisch | Insect lamps, electric
39490300. Oefen materiaal | Exercise equipment
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies

Werken bij BERNARD JACQUEMIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD JACQUEMIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD JACQUEMIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD JACQUEMIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

Zoek naar antwoorden van BERNARD JACQUEMIN in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD JACQUEMIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD JACQUEMIN. Laat een reactie achter voor BERNARD JACQUEMIN. BERNARD JACQUEMIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD JACQUEMIN. Leave a respond for BERNARD JACQUEMIN. BERNARD JACQUEMIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD JACQUEMIN op de google maps. Adres en contacten BERNARD JACQUEMIN
Location of BERNARD JACQUEMIN on the google maps. Address and contacts of BERNARD JACQUEMIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD JACQUEMIN BERNARD JACQUEMIN: NEMETH FERY | Glanzer NV | ANDRE CREMER | R. FAYENBOIS T.C. | PHOTO HALL

Other related companies as BERNARD JACQUEMIN: NEMETH FERY | Glanzer NV | ANDRE CREMER | R. FAYENBOIS T.C. | PHOTO HALL

BERNARD JACQUEMIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD JACQUEMIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05913085937. Het bedrijf BERNARD JACQUEMIN bevindt zich op het adres: MOORSLEDESTRAAT 125; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in BERNARD JACQUEMIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNARD JACQUEMIN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD JACQUEMIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD JACQUEMIN, openstaande posities, locatie van BERNARD JACQUEMIN op de kaart.

BERNARD JACQUEMIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD JACQUEMIN, company assigned to the tax number BE05913085937. The company BERNARD JACQUEMIN is located at the address: MOORSLEDESTRAAT 125; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in BERNARD JACQUEMIN were not found.
The main activity of BERNARD JACQUEMIN is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD JACQUEMIN is not available. You also can look at reviews of BERNARD JACQUEMIN, open positions, location of BERNARD JACQUEMIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD JACQUEMIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD JACQUEMIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD JACQUEMIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD JACQUEMIN, employees, financial statistics.