Serrurerie Verviétoise

Contactgegevens Serrurerie Verviétoise: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Serrurerie Verviétoise: address, phone, fax, email, website, opening hours

Serrurerie Verviétoise

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hodiamont 7; 4802; Verviers (Heusy), België

Telefoon (phone): 087 22 31 88; 087 64 81 22; 0475 68 37 41 (+32-087 22 31 88; 087 64 81 22; 0475 68 37 41) 087 22 31 88; 087 64 81 22; 0475 68 37 41 (+32-087 22 31 88; 087 64 81 22; 0475 68 37 41)

Fax (fax): 087 64 81 22 (+32-087 64 81 22) 087 64 81 22 (+32-087 64 81 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Serrurerie Verviétoise: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Serrurerie Verviétoise"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Serrurerie Verviétoise"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Serrurerie Verviétoise, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Serrurerie Verviétoise. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Serrurerie Verviétoise, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Serrurerie Verviétoise. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Serrurerie Verviétoise
Products information Serrurerie Verviétoise

BTW identificatienummer (tax): BE01073333740
Ondernemingsnummer: 3872375488
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 318,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Locks & keys

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Serrurerie Verviétoise
(Get full report from official database of BE for Serrurerie Verviétoise)

Aanvulling soorten activiteiten voor Serrurerie Verviétoise
Addition kinds of activities for Serrurerie Verviétoise

7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
367401. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
28510203. Epoxy coatings | Epoxy coatings
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)
50999907. Maple sap tubing systemen | Maple sap tubing systems
51729903. Kerosine | Kerosene
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center

Werken bij Serrurerie Verviétoise: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Serrurerie Verviétoise: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Serrurerie Verviétoise. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Serrurerie Verviétoise. Looking for open vacancies in other companies

 • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

 • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

 • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JOB EXPERT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

 • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Werfleider civiele werken (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

 • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: VANDEPITTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

  Type: Vaste Job

  · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Osteopaat (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FLANDERS HOTEL

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van Serrurerie Verviétoise in sociale netwerken
Look for responds of Serrurerie Verviétoise in social networks

Lees alle opmerkingen voor Serrurerie Verviétoise. Laat een reactie achter voor Serrurerie Verviétoise. Serrurerie Verviétoise bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Serrurerie Verviétoise. Leave a respond for Serrurerie Verviétoise. Serrurerie Verviétoise on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Serrurerie Verviétoise op de google maps. Adres en contacten Serrurerie Verviétoise
Location of Serrurerie Verviétoise on the google maps. Address and contacts of Serrurerie Verviétoise

Andere gerelateerde bedrijven als come Serrurerie Verviétoise Serrurerie Verviétoise: PIERRE DEWIT | HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN | DATAMARK | CAMERLYNCK PATRICK | NIEUWE BOND

Other related companies as Serrurerie Verviétoise: PIERRE DEWIT | HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN | DATAMARK | CAMERLYNCK PATRICK | NIEUWE BOND

Serrurerie Verviétoise is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Serrurerie Verviétoise, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01073333740. Het bedrijf Serrurerie Verviétoise bevindt zich op het adres: Rue Hodiamont 7; 4802; Verviers (Heusy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 318,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Repair services. Lijst met producten zijn Locks & keys.
De hoofdactiviteit van Serrurerie Verviétoise is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Serrurerie Verviétoise is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Serrurerie Verviétoise, openstaande posities, locatie van Serrurerie Verviétoise op de kaart.

Serrurerie Verviétoise is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Serrurerie Verviétoise, company assigned to the tax number BE01073333740. The company Serrurerie Verviétoise is located at the address: Rue Hodiamont 7; 4802; Verviers (Heusy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 318,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Repair services. List of products are Locks & keys.
The main activity of Serrurerie Verviétoise is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Serrurerie Verviétoise is not available. You also can look at reviews of Serrurerie Verviétoise, open positions, location of Serrurerie Verviétoise on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Serrurerie Verviétoise, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Serrurerie Verviétoise, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Serrurerie Verviétoise, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Serrurerie Verviétoise, employees, financial statistics.