HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN

Contactgegevens HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): H. LEBBESTRAAT 191; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56610609 (+32-56610609) 56610609 (+32-56610609)

Fax (fax): +32 (60) 680-80-66 +32 (60) 680-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN
Products information HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE08176818847
Ondernemingsnummer: 8988433837
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Facilités: Magasin.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN
(Get full report from official database of BE for HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN
Addition kinds of activities for HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN

207699. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
35230117. pootmachines | Transplanters
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
39659905. Rits | Zipper
73590506. Verhuur van geluids- en verlichtingsapparatuur | Sound and lighting equipment rental
75190102. Verhuur van motorhuizen | Motor home rental

Werken bij HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Elektricien (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

    Type: Vaste Job

    algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Zoek naar antwoorden van HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN. Laat een reactie achter voor HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN. HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN. Leave a respond for HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN. HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN op de google maps. Adres en contacten HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN
Location of HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN on the google maps. Address and contacts of HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN: THALGO COSMETIC | HUGUETTE BOUCQUEZ | Bondroit J-N | Bastogne Historical Center | Claes Meubelen Dessel BVBA

Other related companies as HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN: THALGO COSMETIC | HUGUETTE BOUCQUEZ | Bondroit J-N | Bastogne Historical Center | Claes Meubelen Dessel BVBA

HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08176818847. Het bedrijf HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN bevindt zich op het adres: H. LEBBESTRAAT 191; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin..
De hoofdactiviteit van HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN, openstaande posities, locatie van HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN op de kaart.

HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN, company assigned to the tax number BE08176818847. The company HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN is located at the address: H. LEBBESTRAAT 191; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin..
The main activity of HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN is not available. You also can look at reviews of HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN, open positions, location of HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENK ARSLYDER-VANDERMEULEN, employees, financial statistics.