Bastogne Historical Center

Contactgegevens Bastogne Historical Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bastogne Historical Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bastogne Historical Center

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Memorial de Mardasson; 6600; Bastogne, België

Telefoon (phone): 061 21 14 13 (+32-061 21 14 13) 061 21 14 13 (+32-061 21 14 13)

Fax (fax): 061 21 73 73 (+32-061 21 73 73) 061 21 73 73 (+32-061 21 73 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bastogne Historical Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bastogne Historical Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bastogne Historical Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bastogne Historical Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bastogne Historical Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bastogne Historical Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bastogne Historical Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bastogne Historical Center
Products information Bastogne Historical Center

BTW identificatienummer (tax): BE01015106201
Ondernemingsnummer: 5022644042
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Bastogne Historical Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bastogne Historical Center
(Get full report from official database of BE for Bastogne Historical Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bastogne Historical Center
Addition kinds of activities for Bastogne Historical Center

1475. Fosfaat steen | Phosphate rock
5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
8063. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
17419907. Steen metselarij | Stone masonry
20910332. Zalm, gezouten | Salmon, salted
22210410. Saran breedgeweven stoffen | Saran broadwoven fabrics
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
50210101. Barmeubelen | Bar furniture

Werken bij Bastogne Historical Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bastogne Historical Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bastogne Historical Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bastogne Historical Center. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

 • Kelner (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

 • transportplanner (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

 • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

 • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

 • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

 • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

  Type: Studentenjob

  maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

 • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

 • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ALPHA CREDIT

  Type: Vaste Job

  De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van Bastogne Historical Center in sociale netwerken
Look for responds of Bastogne Historical Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bastogne Historical Center. Laat een reactie achter voor Bastogne Historical Center. Bastogne Historical Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bastogne Historical Center. Leave a respond for Bastogne Historical Center. Bastogne Historical Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bastogne Historical Center op de google maps. Adres en contacten Bastogne Historical Center
Location of Bastogne Historical Center on the google maps. Address and contacts of Bastogne Historical Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Bastogne Historical Center Bastogne Historical Center: SLEEPY VEERLE - LAAKDAL | JOSIAN COIFFURE MASCULINE | PR?MAMAN | EDMOND STAS | Contours SC

Other related companies as Bastogne Historical Center: SLEEPY VEERLE - LAAKDAL | JOSIAN COIFFURE MASCULINE | PR?MAMAN | EDMOND STAS | Contours SC

Bastogne Historical Center is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bastogne Historical Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01015106201. Het bedrijf Bastogne Historical Center bevindt zich op het adres: Memorial de Mardasson; 6600; Bastogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 755,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Bastogne Historical Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bastogne Historical Center is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bastogne Historical Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bastogne Historical Center, openstaande posities, locatie van Bastogne Historical Center op de kaart.

Bastogne Historical Center is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bastogne Historical Center, company assigned to the tax number BE01015106201. The company Bastogne Historical Center is located at the address: Memorial de Mardasson; 6600; Bastogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 755,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Museums. Products created in Bastogne Historical Center were not found.
The main activity of Bastogne Historical Center is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bastogne Historical Center is not available. You also can look at reviews of Bastogne Historical Center, open positions, location of Bastogne Historical Center on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bastogne Historical Center, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bastogne Historical Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bastogne Historical Center, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bastogne Historical Center, employees, financial statistics.