BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN
Private companiesMetal Mining • BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN

Contactgegevens BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kinrooiersteenweg 50; 3680; Maaseik (Neeroeteren), België

Telefoon (phone): 089 86 59 34 (+32-089 86 59 34) 089 86 59 34 (+32-089 86 59 34)

Fax (fax): +32 (84) 787-85-79 +32 (84) 787-85-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN
Products information BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE04333251953
Ondernemingsnummer: 6803802490
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair of dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN
(Get full report from official database of BE for BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN
Addition kinds of activities for BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN

9512. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
362500. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
23699909. Suits: meisjes en kinderen | Suits: girls' and children's
28190905. Chroomverbindingen of zouten, anorganisch | Chromium compounds or salts, inorganic
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
44999904. Pilootschepen in en uit de haven | Piloting vessels in and out of harbors

Werken bij BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

 • Mobiele kraanmachinist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

 • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

 • cnc bediener (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

   Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

 • Hvac Technieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

 • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

 • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: t-interim Halle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BELLINI

  Type: Studentenjob

  Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

 • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Sales (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: UPGRADE ESTATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

Zoek naar antwoorden van BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN in sociale netwerken
Look for responds of BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN. Laat een reactie achter voor BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN. BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN. Leave a respond for BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN. BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN op de google maps. Adres en contacten BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN
Location of BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN on the google maps. Address and contacts of BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN: CENTEA | M.C. EAU BL. EAU NOIRE | CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG ZUID OOST VLAANDEREN | Avena B.V.B.A. | MARTINEZ

Other related companies as BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN: CENTEA | M.C. EAU BL. EAU NOIRE | CENTRUM VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG ZUID OOST VLAANDEREN | Avena B.V.B.A. | MARTINEZ

BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04333251953. Het bedrijf BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN bevindt zich op het adres: Kinrooiersteenweg 50; 3680; Maaseik (Neeroeteren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Repair of dentures. Producten gemaakt in BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN, openstaande posities, locatie van BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN op de kaart.

BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN, company assigned to the tax number BE04333251953. The company BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN is located at the address: Kinrooiersteenweg 50; 3680; Maaseik (Neeroeteren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Repair of dentures. Products created in BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN were not found.
The main activity of BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN is not available. You also can look at reviews of BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN, open positions, location of BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERGHS LIESBETH TANDTECHNIEKEN, employees, financial statistics.