M.C. EAU BL. EAU NOIRE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • M.C. EAU BL. EAU NOIRE
Private companiesMetal Mining • M.C. EAU BL. EAU NOIRE

Contactgegevens M.C. EAU BL. EAU NOIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.C. EAU BL. EAU NOIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.C. EAU BL. EAU NOIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRIEU DE L'AIR 57; 6460; CHIMAY, België

Telefoon (phone): 60211537 (+32-60211537) 60211537 (+32-60211537)

Fax (fax): +32 (86) 261-68-89 +32 (86) 261-68-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.C. EAU BL. EAU NOIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.C. EAU BL. EAU NOIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.C. EAU BL. EAU NOIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.C. EAU BL. EAU NOIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.C. EAU BL. EAU NOIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.C. EAU BL. EAU NOIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.C. EAU BL. EAU NOIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.C. EAU BL. EAU NOIRE
Products information M.C. EAU BL. EAU NOIRE

BTW identificatienummer (tax): BE03334869384
Ondernemingsnummer: 8271850585
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in M.C. EAU BL. EAU NOIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.C. EAU BL. EAU NOIRE
(Get full report from official database of BE for M.C. EAU BL. EAU NOIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.C. EAU BL. EAU NOIRE
Addition kinds of activities for M.C. EAU BL. EAU NOIRE

289201. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
314900. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
721903. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
35890104. Magnetronovens (kookgerei), commercieel | Microwave ovens (cooking equipment), commercial
36639905. Magnetische communicatieapparatuur | Microwave communication equipment
39440107. Sleden, kinderen | Sleds, children's

Werken bij M.C. EAU BL. EAU NOIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.C. EAU BL. EAU NOIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.C. EAU BL. EAU NOIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.C. EAU BL. EAU NOIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van M.C. EAU BL. EAU NOIRE in sociale netwerken
Look for responds of M.C. EAU BL. EAU NOIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.C. EAU BL. EAU NOIRE. Laat een reactie achter voor M.C. EAU BL. EAU NOIRE. M.C. EAU BL. EAU NOIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.C. EAU BL. EAU NOIRE. Leave a respond for M.C. EAU BL. EAU NOIRE. M.C. EAU BL. EAU NOIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.C. EAU BL. EAU NOIRE op de google maps. Adres en contacten M.C. EAU BL. EAU NOIRE
Location of M.C. EAU BL. EAU NOIRE on the google maps. Address and contacts of M.C. EAU BL. EAU NOIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come M.C. EAU BL. EAU NOIRE M.C. EAU BL. EAU NOIRE: Elle | HALL DES SPORTS KRAAINEM | Batisanit | KEUKEN & BAD VAN DEN KEYBUS | WILLIAM NEMEGEER

Other related companies as M.C. EAU BL. EAU NOIRE: Elle | HALL DES SPORTS KRAAINEM | Batisanit | KEUKEN & BAD VAN DEN KEYBUS | WILLIAM NEMEGEER

M.C. EAU BL. EAU NOIRE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.C. EAU BL. EAU NOIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03334869384. Het bedrijf M.C. EAU BL. EAU NOIRE bevindt zich op het adres: TRIEU DE L'AIR 57; 6460; CHIMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in M.C. EAU BL. EAU NOIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.C. EAU BL. EAU NOIRE is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.C. EAU BL. EAU NOIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.C. EAU BL. EAU NOIRE, openstaande posities, locatie van M.C. EAU BL. EAU NOIRE op de kaart.

M.C. EAU BL. EAU NOIRE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.C. EAU BL. EAU NOIRE, company assigned to the tax number BE03334869384. The company M.C. EAU BL. EAU NOIRE is located at the address: TRIEU DE L'AIR 57; 6460; CHIMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in M.C. EAU BL. EAU NOIRE were not found.
The main activity of M.C. EAU BL. EAU NOIRE is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.C. EAU BL. EAU NOIRE is not available. You also can look at reviews of M.C. EAU BL. EAU NOIRE, open positions, location of M.C. EAU BL. EAU NOIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.C. EAU BL. EAU NOIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.C. EAU BL. EAU NOIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.C. EAU BL. EAU NOIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.C. EAU BL. EAU NOIRE, employees, financial statistics.