Seme

Contactgegevens Seme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seme

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leiweg 23; 1980; Zemst (Eppegem), België

Telefoon (phone): 015 62 31 78 (+32-015 62 31 78) 015 62 31 78 (+32-015 62 31 78)

Fax (fax): 015 61 74 66 (+32-015 61 74 66) 015 61 74 66 (+32-015 61 74 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seme
Products information Seme

BTW identificatienummer (tax): BE01976135253
Ondernemingsnummer: 2594390869
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Seme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Remote control systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seme
(Get full report from official database of BE for Seme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seme
Addition kinds of activities for Seme

361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
27520202. Catalogi, gelithografeerd | Catalogs, lithographed
31610102. Schoenkits | Shoe kits
39990208. Wimpers, kunstmatig | Eyelashes, artificial
51120500. Office filing levert | Office filing supplies
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling
87439902. Promotie service | Promotion service

Werken bij Seme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seme. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

 • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

  Regio: BEKEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

 • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

 • Operator (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

 • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

 • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

 • Schrijnwerker plaatser (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Knesselare zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser ( interieur buiten dienst )

 • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO SANORICE

  Type: Studentenjob

  op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

 • Payroll Manager (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HR Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

 • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

  Type: Vaste Job

  Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

 • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

 • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: ECOSO NIEL

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

Zoek naar antwoorden van Seme in sociale netwerken
Look for responds of Seme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seme. Laat een reactie achter voor Seme. Seme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seme. Leave a respond for Seme. Seme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seme op de google maps. Adres en contacten Seme
Location of Seme on the google maps. Address and contacts of Seme

Andere gerelateerde bedrijven als come Seme Seme: JET | VERHAERT DESIGN & DEVELOPMENT NV | FIERENS HANS | PEREMANS CENTRALE VERWARMING | Cancerfree

Other related companies as Seme: JET | VERHAERT DESIGN & DEVELOPMENT NV | FIERENS HANS | PEREMANS CENTRALE VERWARMING | Cancerfree

Seme is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01976135253. Het bedrijf Seme bevindt zich op het adres: Leiweg 23; 1980; Zemst (Eppegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Remote control systems. Producten gemaakt in Seme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seme is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seme, openstaande posities, locatie van Seme op de kaart.

Seme is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seme, company assigned to the tax number BE01976135253. The company Seme is located at the address: Leiweg 23; 1980; Zemst (Eppegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Remote control systems. Products created in Seme were not found.
The main activity of Seme is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Seme is not available. You also can look at reviews of Seme, open positions, location of Seme on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seme, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seme, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seme, employees, financial statistics.