FIERENS HANS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FIERENS HANS
Private companiesMetal Mining • FIERENS HANS

Contactgegevens FIERENS HANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIERENS HANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIERENS HANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG VAN GREMBERGEN 8; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52223202 (+32-52223202) 52223202 (+32-52223202)

Fax (fax): +32 (86) 535-52-17 +32 (86) 535-52-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIERENS HANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIERENS HANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIERENS HANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIERENS HANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIERENS HANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIERENS HANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIERENS HANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIERENS HANS
Products information FIERENS HANS

BTW identificatienummer (tax): BE04216247558
Ondernemingsnummer: 3001983642
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Chaudières pour Chauffage Central: Réparation & Entretien,Revendeurs,Installation.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Installation de Chauffage par le Sol.

Product categorie (product category): Viessmann. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIERENS HANS
(Get full report from official database of BE for FIERENS HANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIERENS HANS
Addition kinds of activities for FIERENS HANS

7241. Kapper winkels | Barber shops
236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
272100. periodieken | Periodicals
328102. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
17919907. Precast betonconstructie of panelen, plaatsing van | Precast concrete structural framing or panels, placing of
31110303. Snijden van leer | Cutting of leather
36630201. Kabeltelevisieapparatuur | Cable television equipment
41119903. Monorails, regelmatige route: behalve amusement en schilderachtig | Monorails, regular route: except amusement and scenic
50720402. Staples | Staples
72510100. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops

Werken bij FIERENS HANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIERENS HANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIERENS HANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIERENS HANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van FIERENS HANS in sociale netwerken
Look for responds of FIERENS HANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIERENS HANS. Laat een reactie achter voor FIERENS HANS. FIERENS HANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIERENS HANS. Leave a respond for FIERENS HANS. FIERENS HANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIERENS HANS op de google maps. Adres en contacten FIERENS HANS
Location of FIERENS HANS on the google maps. Address and contacts of FIERENS HANS

Andere gerelateerde bedrijven als come FIERENS HANS FIERENS HANS: CREJART | ALAIN LECLERCQ | Bellchroom | Adriaenssens I | Afspanning (D')

Other related companies as FIERENS HANS: CREJART | ALAIN LECLERCQ | Bellchroom | Adriaenssens I | Afspanning (D')

FIERENS HANS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIERENS HANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04216247558. Het bedrijf FIERENS HANS bevindt zich op het adres: STEENWEG VAN GREMBERGEN 8; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Viessmann. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Chaudières pour Chauffage Central: Réparation & Entretien,Revendeurs,Installation.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Installation de Chauffage par le Sol..
De hoofdactiviteit van FIERENS HANS is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIERENS HANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIERENS HANS, openstaande posities, locatie van FIERENS HANS op de kaart.

FIERENS HANS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIERENS HANS, company assigned to the tax number BE04216247558. The company FIERENS HANS is located at the address: STEENWEG VAN GREMBERGEN 8; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Viessmann. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Chaudières pour Chauffage Central: Réparation & Entretien,Revendeurs,Installation.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Installation de Chauffage par le Sol..
The main activity of FIERENS HANS is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FIERENS HANS is not available. You also can look at reviews of FIERENS HANS, open positions, location of FIERENS HANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIERENS HANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIERENS HANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIERENS HANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIERENS HANS, employees, financial statistics.