GLASURE

Contactgegevens GLASURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOIRIVAY 21; 4877; OLNE, België

Telefoon (phone): 87268204 (+32-87268204) 87268204 (+32-87268204)

Fax (fax): +32 (68) 680-52-52 +32 (68) 680-52-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASURE
Products information GLASURE

BTW identificatienummer (tax): BE09134552001
Ondernemingsnummer: 5946044921
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activités: Plastifications,Vernissages.

Product categorie (product category): Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASURE
(Get full report from official database of BE for GLASURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASURE
Addition kinds of activities for GLASURE

9221. Politiebescherming | Police protection
922901. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers
01390200. Voedselgewassen | Food crops
21210000. sigaren | Cigars
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
94110402. Administratie van educatieve programma's, staatsregering | Administration of educational programs, state government

Werken bij GLASURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASURE. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient met de heftruck te rijden.

 • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

 • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

 • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

  Type: Studentenjob

  Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

 • Paswerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

 • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: MOONARCHITECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

 • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

 • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: LET'SGOOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

Zoek naar antwoorden van GLASURE in sociale netwerken
Look for responds of GLASURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASURE. Laat een reactie achter voor GLASURE. GLASURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASURE. Leave a respond for GLASURE. GLASURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASURE op de google maps. Adres en contacten GLASURE
Location of GLASURE on the google maps. Address and contacts of GLASURE

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASURE GLASURE: CONTAINERPARK VICHTE | ALFRED VANDE VELDE | COIFFURE ESTEREL | M. GEENENS | CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

Other related companies as GLASURE: CONTAINERPARK VICHTE | ALFRED VANDE VELDE | COIFFURE ESTEREL | M. GEENENS | CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

GLASURE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09134552001. Het bedrijf GLASURE bevindt zich op het adres: MOIRIVAY 21; 4877; OLNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activités: Plastifications,Vernissages..
De hoofdactiviteit van GLASURE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASURE, openstaande posities, locatie van GLASURE op de kaart.

GLASURE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASURE, company assigned to the tax number BE09134552001. The company GLASURE is located at the address: MOIRIVAY 21; 4877; OLNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reliure and finition. List of products are Activités: Plastifications,Vernissages..
The main activity of GLASURE is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASURE is not available. You also can look at reviews of GLASURE, open positions, location of GLASURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASURE, employees, financial statistics.