CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW
Private companiesPrimary Metal Industries • CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

Contactgegevens CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ezelstraat 25; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 47 13 50 (+32-050 47 13 50) 050 47 13 50 (+32-050 47 13 50)

Fax (fax): 050 47 13 58 (+32-050 47 13 58) 050 47 13 58 (+32-050 47 13 58)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW
Products information CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06218780517
Ondernemingsnummer: 5640625000
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW
(Get full report from official database of BE for CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW
Addition kinds of activities for CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

329200. Asbestproducten | Asbestos products
30110103. Auto binnenbuizen | Automobile inner tubes
30899900. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
34979900. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
38420408. Krukken en wandelaars | Crutches and walkers
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing
83220501. Gezin (huwelijk) counseling | Family (marriage) counseling

Werken bij CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW in sociale netwerken
Look for responds of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Laat een reactie achter voor CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. Leave a respond for CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW. CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW op de google maps. Adres en contacten CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW
Location of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW on the google maps. Address and contacts of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: Oasis | Moreels | A. DE DECKER | Adequat-Maquettes | AMERICAN CARS DE PRAETER

Other related companies as CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW: Oasis | Moreels | A. DE DECKER | Adequat-Maquettes | AMERICAN CARS DE PRAETER

CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06218780517. Het bedrijf CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW bevindt zich op het adres: Ezelstraat 25; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 606,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, openstaande posities, locatie van CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, company assigned to the tax number BE06218780517. The company CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is located at the address: Ezelstraat 25; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 606,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW were not found.
The main activity of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW is not available. You also can look at reviews of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, open positions, location of CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONFEDERATIE BOUW NOORD-WEST-VLAANDEREN VZW, employees, financial statistics.