FE.VANDER HEYDEN L.& FILS

Contactgegevens FE.VANDER HEYDEN L.& FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE.VANDER HEYDEN L.& FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE.VANDER HEYDEN L.& FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HAMAIDE 68; 6890; LIBIN, België

Telefoon (phone): 61656017 (+32-61656017) 61656017 (+32-61656017)

Fax (fax): +32 (10) 858-67-83 +32 (10) 858-67-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE.VANDER HEYDEN L.& FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE.VANDER HEYDEN L.& FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE.VANDER HEYDEN L.& FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE.VANDER HEYDEN L.& FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE.VANDER HEYDEN L.& FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE.VANDER HEYDEN L.& FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE.VANDER HEYDEN L.& FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE.VANDER HEYDEN L.& FILS
Products information FE.VANDER HEYDEN L.& FILS

BTW identificatienummer (tax): BE06325622558
Ondernemingsnummer: 9048858642
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Reliures.

Product categorie (product category): Reliure and finition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE.VANDER HEYDEN L.& FILS
(Get full report from official database of BE for FE.VANDER HEYDEN L.& FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE.VANDER HEYDEN L.& FILS
Addition kinds of activities for FE.VANDER HEYDEN L.& FILS

2096. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
3351. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
7699. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
412100. Taxi's | Taxicabs
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
20769909. Tung olie | Tung oil
20770206. Sardine olie | Sardine oil
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
86999904. Liefdadigheidsorganisatie | Charitable organization

Werken bij FE.VANDER HEYDEN L.& FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE.VANDER HEYDEN L.& FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE.VANDER HEYDEN L.& FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE.VANDER HEYDEN L.& FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

 • Planner (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

 • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

 • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

  Regio: BEKKEVOORT

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kessel-Lo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

  Regio: DENDERBELLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

 • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

 • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

  Type: Flexijob

  Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van FE.VANDER HEYDEN L.& FILS in sociale netwerken
Look for responds of FE.VANDER HEYDEN L.& FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE.VANDER HEYDEN L.& FILS. Laat een reactie achter voor FE.VANDER HEYDEN L.& FILS. FE.VANDER HEYDEN L.& FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE.VANDER HEYDEN L.& FILS. Leave a respond for FE.VANDER HEYDEN L.& FILS. FE.VANDER HEYDEN L.& FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE.VANDER HEYDEN L.& FILS op de google maps. Adres en contacten FE.VANDER HEYDEN L.& FILS
Location of FE.VANDER HEYDEN L.& FILS on the google maps. Address and contacts of FE.VANDER HEYDEN L.& FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE.VANDER HEYDEN L.& FILS FE.VANDER HEYDEN L.& FILS: ECURIE DES FONTAINES | I.T.E.A. | USINE UNION | Athenee Royal de St Georges sur Meuse | GALLET POL ET MICHAEL

Other related companies as FE.VANDER HEYDEN L.& FILS: ECURIE DES FONTAINES | I.T.E.A. | USINE UNION | Athenee Royal de St Georges sur Meuse | GALLET POL ET MICHAEL

FE.VANDER HEYDEN L.& FILS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE.VANDER HEYDEN L.& FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06325622558. Het bedrijf FE.VANDER HEYDEN L.& FILS bevindt zich op het adres: RUE DE HAMAIDE 68; 6890; LIBIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Reliure and finition. Lijst met producten zijn Activités: Reliures..
De hoofdactiviteit van FE.VANDER HEYDEN L.& FILS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE.VANDER HEYDEN L.& FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE.VANDER HEYDEN L.& FILS, openstaande posities, locatie van FE.VANDER HEYDEN L.& FILS op de kaart.

FE.VANDER HEYDEN L.& FILS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE.VANDER HEYDEN L.& FILS, company assigned to the tax number BE06325622558. The company FE.VANDER HEYDEN L.& FILS is located at the address: RUE DE HAMAIDE 68; 6890; LIBIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Reliure and finition. List of products are Activités: Reliures..
The main activity of FE.VANDER HEYDEN L.& FILS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FE.VANDER HEYDEN L.& FILS is not available. You also can look at reviews of FE.VANDER HEYDEN L.& FILS, open positions, location of FE.VANDER HEYDEN L.& FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE.VANDER HEYDEN L.& FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE.VANDER HEYDEN L.& FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE.VANDER HEYDEN L.& FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE.VANDER HEYDEN L.& FILS, employees, financial statistics.