Athenee Royal de St Georges sur Meuse

Contactgegevens Athenee Royal de St Georges sur Meuse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Athenee Royal de St Georges sur Meuse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Athenee Royal de St Georges sur Meuse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue Eloy Fouarge 31, Saint Georges sur Meuse, Liege B 4470, België

Telefoon (phone): 3287762846 3287762846

Fax (fax): +32 (87) 912-11-42 +32 (87) 912-11-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Athenee Royal de St Georges sur Meuse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Athenee Royal de St Georges sur Meuse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Athenee Royal de St Georges sur Meuse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Athenee Royal de St Georges sur Meuse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Athenee Royal de St Georges sur Meuse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Athenee Royal de St Georges sur Meuse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Athenee Royal de St Georges sur Meuse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Athenee Royal de St Georges sur Meuse
Products information Athenee Royal de St Georges sur Meuse

BTW identificatienummer (tax): BE06824127197
Ondernemingsnummer: 7436889648
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Athenee Royal de St Georges sur Meuse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Athenee Royal de St Georges sur Meuse
(Get full report from official database of BE for Athenee Royal de St Georges sur Meuse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Athenee Royal de St Georges sur Meuse
Addition kinds of activities for Athenee Royal de St Georges sur Meuse

025200. Kip eieren | Chicken eggs
244199. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
36610201. PBX-apparatuur, handmatig of automatisch | Pbx equipment, manual or automatic
38220302. Humidistats: wand, kanaal en skelet | Humidistats: wall, duct, and skeleton
50430303. Projectieapparatuur, film en dia | Projection apparatus, motion picture and slide
51490310. Kruiden en kruiden | Spices and seasonings
76991300. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
96319902. Irrigatie district: overheid, niet-opererende | Irrigation district: government, nonoperating

Werken bij Athenee Royal de St Georges sur Meuse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Athenee Royal de St Georges sur Meuse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Athenee Royal de St Georges sur Meuse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Athenee Royal de St Georges sur Meuse. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van Athenee Royal de St Georges sur Meuse in sociale netwerken
Look for responds of Athenee Royal de St Georges sur Meuse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Athenee Royal de St Georges sur Meuse. Laat een reactie achter voor Athenee Royal de St Georges sur Meuse. Athenee Royal de St Georges sur Meuse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Athenee Royal de St Georges sur Meuse. Leave a respond for Athenee Royal de St Georges sur Meuse. Athenee Royal de St Georges sur Meuse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Athenee Royal de St Georges sur Meuse op de google maps. Adres en contacten Athenee Royal de St Georges sur Meuse
Location of Athenee Royal de St Georges sur Meuse on the google maps. Address and contacts of Athenee Royal de St Georges sur Meuse

Andere gerelateerde bedrijven als come Athenee Royal de St Georges sur Meuse Athenee Royal de St Georges sur Meuse: J.M.B. CLEAN | FRANS TORFS | Delmarche F | BUERMANS | Mahieux A

Other related companies as Athenee Royal de St Georges sur Meuse: J.M.B. CLEAN | FRANS TORFS | Delmarche F | BUERMANS | Mahieux A

Athenee Royal de St Georges sur Meuse is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Athenee Royal de St Georges sur Meuse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06824127197. Het bedrijf Athenee Royal de St Georges sur Meuse bevindt zich op het adres: rue Eloy Fouarge 31, Saint Georges sur Meuse, Liege B 4470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Athenee Royal de St Georges sur Meuse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Athenee Royal de St Georges sur Meuse is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Athenee Royal de St Georges sur Meuse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Athenee Royal de St Georges sur Meuse, openstaande posities, locatie van Athenee Royal de St Georges sur Meuse op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Athenee Royal de St Georges sur Meuse is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Athenee Royal de St Georges sur Meuse, company assigned to the tax number BE06824127197. The company Athenee Royal de St Georges sur Meuse is located at the address: rue Eloy Fouarge 31, Saint Georges sur Meuse, Liege B 4470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Athenee Royal de St Georges sur Meuse were not found.
The main activity of Athenee Royal de St Georges sur Meuse is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Athenee Royal de St Georges sur Meuse is not available. You also can look at reviews of Athenee Royal de St Georges sur Meuse, open positions, location of Athenee Royal de St Georges sur Meuse on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Athenee Royal de St Georges sur Meuse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Athenee Royal de St Georges sur Meuse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Athenee Royal de St Georges sur Meuse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Athenee Royal de St Georges sur Meuse, employees, financial statistics.