PANDA-REIZEN

Contactgegevens PANDA-REIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANDA-REIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANDA-REIZEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEN EEKHOVELEI 292; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33257700 (+32-33257700) 33257700 (+32-33257700)

Fax (fax): +32 (61) 305-50-59 +32 (61) 305-50-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANDA-REIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANDA-REIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANDA-REIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANDA-REIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANDA-REIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANDA-REIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANDA-REIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANDA-REIZEN
Products information PANDA-REIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE03477142333
Ondernemingsnummer: 4782043457
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in PANDA-REIZEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus; Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANDA-REIZEN
(Get full report from official database of BE for PANDA-REIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANDA-REIZEN
Addition kinds of activities for PANDA-REIZEN

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
639900. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
27890305. Boeken, tijdschriften of pamfleten opnieuw opnemen | Rebinding books, magazines, or pamphlets
28619900. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
35310000. Bouwmachines | Construction machinery
35419902. Elektrische ontladings erosie machines | Electrical discharge erosion machines
38269905. Stofmonsterings- en analyseapparatuur | Dust sampling and analysis equipment

Werken bij PANDA-REIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANDA-REIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANDA-REIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANDA-REIZEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie Operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

 • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

 • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

 • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

 • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

 • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

  Type: Vaste Job

  BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

 • auticoach (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO Aarschot

  Type: Werfreserve

  Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

 • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: SPAANS DAK

  Type: Flexijob

  Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van PANDA-REIZEN in sociale netwerken
Look for responds of PANDA-REIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANDA-REIZEN. Laat een reactie achter voor PANDA-REIZEN. PANDA-REIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANDA-REIZEN. Leave a respond for PANDA-REIZEN. PANDA-REIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANDA-REIZEN op de google maps. Adres en contacten PANDA-REIZEN
Location of PANDA-REIZEN on the google maps. Address and contacts of PANDA-REIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PANDA-REIZEN PANDA-REIZEN: V.M.W. | MARC SNAUWAERT | Bogaert Hans | CARROSSERIE FRANCKY | JARDINS DE MARYLINE

Other related companies as PANDA-REIZEN: V.M.W. | MARC SNAUWAERT | Bogaert Hans | CARROSSERIE FRANCKY | JARDINS DE MARYLINE

PANDA-REIZEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PANDA-REIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03477142333. Het bedrijf PANDA-REIZEN bevindt zich op het adres: TEN EEKHOVELEI 292; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 450,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reisbureaus; Vakantiehuizen. Producten gemaakt in PANDA-REIZEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PANDA-REIZEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANDA-REIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANDA-REIZEN, openstaande posities, locatie van PANDA-REIZEN op de kaart.

PANDA-REIZEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PANDA-REIZEN, company assigned to the tax number BE03477142333. The company PANDA-REIZEN is located at the address: TEN EEKHOVELEI 292; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 450,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reisbureaus; Vakantiehuizen. Products created in PANDA-REIZEN were not found.
The main activity of PANDA-REIZEN is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PANDA-REIZEN is not available. You also can look at reviews of PANDA-REIZEN, open positions, location of PANDA-REIZEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANDA-REIZEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANDA-REIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANDA-REIZEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANDA-REIZEN, employees, financial statistics.