JARDINS DE MARYLINE

Contactgegevens JARDINS DE MARYLINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JARDINS DE MARYLINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JARDINS DE MARYLINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-ROUTE 108; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83213455 (+32-83213455) 83213455 (+32-83213455)

Fax (fax): +32 (15) 575-77-63 +32 (15) 575-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JARDINS DE MARYLINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JARDINS DE MARYLINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JARDINS DE MARYLINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JARDINS DE MARYLINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JARDINS DE MARYLINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JARDINS DE MARYLINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JARDINS DE MARYLINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JARDINS DE MARYLINE
Products information JARDINS DE MARYLINE

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JARDINS DE MARYLINE
(Get full report from official database of BE for JARDINS DE MARYLINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JARDINS DE MARYLINE
Addition kinds of activities for JARDINS DE MARYLINE

621102. Flotatiebedrijven | Flotation companies
01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
23920204. Schoenen tassen: gemaakt van aangekochte materialen | Shoe bags: made from purchased materials
26319901. Bindenkarton | Binders' board
34420404. Roldeuren voor industriële gebouwen of magazijnen, metaal | Rolling doors for industrial buildings or warehouses, metal
76992202. Aviation propeller en blade reparatie | Aviation propeller and blade repair
89991001. Thuisplanning | Home planning
96510404. Reglement, diverse commerciële sectoren, lokale overheden | Regulation, miscellaneous commercial sectors, local government

Werken bij JARDINS DE MARYLINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JARDINS DE MARYLINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JARDINS DE MARYLINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JARDINS DE MARYLINE. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • convoyeur/bijrijder Krefel m/v opstart 18/10/2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat samen met een collega van Krefel in voor het leveren van de gekochte toestellen bij de mensen thuis en de eventuele aansluiting hiervan met hulp van de vaste medewerker van Krefel. - laden en lossen

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van JARDINS DE MARYLINE in sociale netwerken
Look for responds of JARDINS DE MARYLINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JARDINS DE MARYLINE. Laat een reactie achter voor JARDINS DE MARYLINE. JARDINS DE MARYLINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JARDINS DE MARYLINE. Leave a respond for JARDINS DE MARYLINE. JARDINS DE MARYLINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JARDINS DE MARYLINE op de google maps. Adres en contacten JARDINS DE MARYLINE
Location of JARDINS DE MARYLINE on the google maps. Address and contacts of JARDINS DE MARYLINE

Andere gerelateerde bedrijven als come JARDINS DE MARYLINE JARDINS DE MARYLINE: GRANITE WORKS OTTEN NV | Mon Potager | WILLY PAGNOULLE | B?RENG?RE DE WERGIFOSSE | Abbiusi R

Other related companies as JARDINS DE MARYLINE: GRANITE WORKS OTTEN NV | Mon Potager | WILLY PAGNOULLE | B?RENG?RE DE WERGIFOSSE | Abbiusi R

JARDINS DE MARYLINE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JARDINS DE MARYLINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf JARDINS DE MARYLINE bevindt zich op het adres: GRAND-ROUTE 108; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van JARDINS DE MARYLINE is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JARDINS DE MARYLINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JARDINS DE MARYLINE, openstaande posities, locatie van JARDINS DE MARYLINE op de kaart.

JARDINS DE MARYLINE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JARDINS DE MARYLINE, company assigned to the tax number BE06903228759. The company JARDINS DE MARYLINE is located at the address: GRAND-ROUTE 108; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of JARDINS DE MARYLINE is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JARDINS DE MARYLINE is not available. You also can look at reviews of JARDINS DE MARYLINE, open positions, location of JARDINS DE MARYLINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JARDINS DE MARYLINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JARDINS DE MARYLINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JARDINS DE MARYLINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JARDINS DE MARYLINE, employees, financial statistics.