WILLY PAGNOULLE

Contactgegevens WILLY PAGNOULLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY PAGNOULLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY PAGNOULLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE H?VREMONT 12; 4801; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87339151 (+32-87339151) 87339151 (+32-87339151)

Fax (fax): +32 (51) 980-30-65 +32 (51) 980-30-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY PAGNOULLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY PAGNOULLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY PAGNOULLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY PAGNOULLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY PAGNOULLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY PAGNOULLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY PAGNOULLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY PAGNOULLE
Products information WILLY PAGNOULLE

BTW identificatienummer (tax): BE04605163574
Ondernemingsnummer: 3470001220
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in WILLY PAGNOULLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY PAGNOULLE
(Get full report from official database of BE for WILLY PAGNOULLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY PAGNOULLE
Addition kinds of activities for WILLY PAGNOULLE

2258. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
207702. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
371599. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
16239900. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
22110800. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
73590000. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
89990904. Fysica consultant | Physics consultant

Werken bij WILLY PAGNOULLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY PAGNOULLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY PAGNOULLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY PAGNOULLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

Zoek naar antwoorden van WILLY PAGNOULLE in sociale netwerken
Look for responds of WILLY PAGNOULLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY PAGNOULLE. Laat een reactie achter voor WILLY PAGNOULLE. WILLY PAGNOULLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY PAGNOULLE. Leave a respond for WILLY PAGNOULLE. WILLY PAGNOULLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY PAGNOULLE op de google maps. Adres en contacten WILLY PAGNOULLE
Location of WILLY PAGNOULLE on the google maps. Address and contacts of WILLY PAGNOULLE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY PAGNOULLE WILLY PAGNOULLE: RESTAURANT YOK THA | FE. ORTONI | GREENPOINT | CHARPENTIER | Janssens

Other related companies as WILLY PAGNOULLE: RESTAURANT YOK THA | FE. ORTONI | GREENPOINT | CHARPENTIER | Janssens

WILLY PAGNOULLE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY PAGNOULLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04605163574. Het bedrijf WILLY PAGNOULLE bevindt zich op het adres: RUE DE H?VREMONT 12; 4801; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in WILLY PAGNOULLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY PAGNOULLE is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY PAGNOULLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY PAGNOULLE, openstaande posities, locatie van WILLY PAGNOULLE op de kaart.

WILLY PAGNOULLE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY PAGNOULLE, company assigned to the tax number BE04605163574. The company WILLY PAGNOULLE is located at the address: RUE DE H?VREMONT 12; 4801; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in WILLY PAGNOULLE were not found.
The main activity of WILLY PAGNOULLE is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY PAGNOULLE is not available. You also can look at reviews of WILLY PAGNOULLE, open positions, location of WILLY PAGNOULLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY PAGNOULLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY PAGNOULLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY PAGNOULLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY PAGNOULLE, employees, financial statistics.