Renu Liften (Aannemingen)

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Renu Liften (Aannemingen)
Private companiesMiscellaneous Retail • Renu Liften (Aannemingen)

Contactgegevens Renu Liften (Aannemingen): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Renu Liften (Aannemingen): address, phone, fax, email, website, opening hours

Renu Liften (Aannemingen)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK KOLMEN 1226; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 011 59 92 00 (+32-011 59 92 00) 011 59 92 00 (+32-011 59 92 00)

Fax (fax): 011 59 92 08 (+32-011 59 92 08) 011 59 92 08 (+32-011 59 92 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Renu Liften (Aannemingen): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Renu Liften (Aannemingen)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Renu Liften (Aannemingen)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Renu Liften (Aannemingen), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Renu Liften (Aannemingen). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Renu Liften (Aannemingen), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Renu Liften (Aannemingen). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Renu Liften (Aannemingen)
Products information Renu Liften (Aannemingen)

BTW identificatienummer (tax): BE04012725830
Ondernemingsnummer: 5579101562
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Elevators

Product categorie (product category): Rehabiliation apparatus and aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Renu Liften (Aannemingen)
(Get full report from official database of BE for Renu Liften (Aannemingen))

Aanvulling soorten activiteiten voor Renu Liften (Aannemingen)
Addition kinds of activities for Renu Liften (Aannemingen)

281900. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
17969905. molenbouwer | Millwright
25150303. Studio banken | Studio couches
30691303. Rollen, massief of bedekt rubber | Rolls, solid or covered rubber
34430405. Retorten, industrieel: smelten, enz. | Retorts, industrial: smelting, etc.
35699904. Brandwonden of wasmachines | Brake burnishing or washing machines
38230408. Digitale weergave van procesvariabelen | Digital displays of process variables

Werken bij Renu Liften (Aannemingen): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Renu Liften (Aannemingen): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Renu Liften (Aannemingen). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Renu Liften (Aannemingen). Looking for open vacancies in other companies

 • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

 • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

 • Monteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

 • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

 • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

 • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

 • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

 • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Vaste Job

  Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

 • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JBC

  Type: Vaste Job

  Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

 • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

 • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

Zoek naar antwoorden van Renu Liften (Aannemingen) in sociale netwerken
Look for responds of Renu Liften (Aannemingen) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Renu Liften (Aannemingen). Laat een reactie achter voor Renu Liften (Aannemingen). Renu Liften (Aannemingen) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Renu Liften (Aannemingen). Leave a respond for Renu Liften (Aannemingen). Renu Liften (Aannemingen) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Renu Liften (Aannemingen) op de google maps. Adres en contacten Renu Liften (Aannemingen)
Location of Renu Liften (Aannemingen) on the google maps. Address and contacts of Renu Liften (Aannemingen)

Andere gerelateerde bedrijven als come Renu Liften (Aannemingen) Renu Liften (Aannemingen): FOTO JACQUES | Marguerite Coiffure | Delforge J | LADBROKES | HAUTE COIFFURE AELVOET

Other related companies as Renu Liften (Aannemingen): FOTO JACQUES | Marguerite Coiffure | Delforge J | LADBROKES | HAUTE COIFFURE AELVOET

Renu Liften (Aannemingen) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Renu Liften (Aannemingen), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04012725830. Het bedrijf Renu Liften (Aannemingen) bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK KOLMEN 1226; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rehabiliation apparatus and aids. Lijst met producten zijn Elevators.
De hoofdactiviteit van Renu Liften (Aannemingen) is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Renu Liften (Aannemingen) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Renu Liften (Aannemingen), openstaande posities, locatie van Renu Liften (Aannemingen) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Renu Liften (Aannemingen) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Renu Liften (Aannemingen), company assigned to the tax number BE04012725830. The company Renu Liften (Aannemingen) is located at the address: INDUSTRIEPARK KOLMEN 1226; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rehabiliation apparatus and aids. List of products are Elevators.
The main activity of Renu Liften (Aannemingen) is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Renu Liften (Aannemingen) is not available. You also can look at reviews of Renu Liften (Aannemingen), open positions, location of Renu Liften (Aannemingen) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Renu Liften (Aannemingen), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Renu Liften (Aannemingen), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Renu Liften (Aannemingen), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Renu Liften (Aannemingen), employees, financial statistics.