Marguerite Coiffure

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Marguerite Coiffure
Private companiesMiscellaneous Retail • Marguerite Coiffure

Contactgegevens Marguerite Coiffure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marguerite Coiffure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marguerite Coiffure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ferrer 66; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 31 38 43 (+32-071 31 38 43) 071 31 38 43 (+32-071 31 38 43)

Fax (fax): +32 (3) 568-79-73 +32 (3) 568-79-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marguerite Coiffure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marguerite Coiffure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marguerite Coiffure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marguerite Coiffure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marguerite Coiffure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marguerite Coiffure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marguerite Coiffure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marguerite Coiffure
Products information Marguerite Coiffure

BTW identificatienummer (tax): BE01253509521
Ondernemingsnummer: 7445129394
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Marguerite Coiffure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marguerite Coiffure
(Get full report from official database of BE for Marguerite Coiffure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marguerite Coiffure
Addition kinds of activities for Marguerite Coiffure

07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
20240105. parfait | Parfait
20240305. Mellorine | Mellorine
26790300. Behang | Wallpaper
30690504. Bovenliften, rubberen | Top lift sheets, rubber
32920602. Snoer, asbest | Cord, asbestos
34480200. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
37140408. Ruitenwissersystemen, motorvoertuig | Windshield wiper systems, motor vehicle
73891306. Notarisgenoten | Notary publics

Werken bij Marguerite Coiffure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marguerite Coiffure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marguerite Coiffure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marguerite Coiffure. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Marguerite Coiffure in sociale netwerken
Look for responds of Marguerite Coiffure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marguerite Coiffure. Laat een reactie achter voor Marguerite Coiffure. Marguerite Coiffure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marguerite Coiffure. Leave a respond for Marguerite Coiffure. Marguerite Coiffure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marguerite Coiffure op de google maps. Adres en contacten Marguerite Coiffure
Location of Marguerite Coiffure on the google maps. Address and contacts of Marguerite Coiffure

Andere gerelateerde bedrijven als come Marguerite Coiffure Marguerite Coiffure: POLICE F?D?RALE | Devos F | TRADE WIND | GUY STOUFFS | ELEKTRO DREES

Other related companies as Marguerite Coiffure: POLICE F?D?RALE | Devos F | TRADE WIND | GUY STOUFFS | ELEKTRO DREES

Marguerite Coiffure is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marguerite Coiffure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01253509521. Het bedrijf Marguerite Coiffure bevindt zich op het adres: Rue Ferrer 66; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Marguerite Coiffure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marguerite Coiffure is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marguerite Coiffure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marguerite Coiffure, openstaande posities, locatie van Marguerite Coiffure op de kaart.

Marguerite Coiffure is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marguerite Coiffure, company assigned to the tax number BE01253509521. The company Marguerite Coiffure is located at the address: Rue Ferrer 66; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 490,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Marguerite Coiffure were not found.
The main activity of Marguerite Coiffure is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Marguerite Coiffure is not available. You also can look at reviews of Marguerite Coiffure, open positions, location of Marguerite Coiffure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marguerite Coiffure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marguerite Coiffure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marguerite Coiffure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marguerite Coiffure, employees, financial statistics.