G.D.A.

Contactgegevens G.D.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.D.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.D.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Paix 3; 4671; Blégny (Barchon), België

Telefoon (phone): 04 362 99 56 (+32-04 362 99 56) 04 362 99 56 (+32-04 362 99 56)

Fax (fax): 04 362 45 41 (+32-04 362 45 41) 04 362 45 41 (+32-04 362 45 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.D.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.D.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.D.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.D.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.D.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.D.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.D.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.D.A.
Products information G.D.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05445068359
Ondernemingsnummer: 9972259521
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Street cleaning & maintenance Machines & services; Water treatment

Product categorie (product category): Refuse collecting vehicles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.D.A.
(Get full report from official database of BE for G.D.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.D.A.
Addition kinds of activities for G.D.A.

3577. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
16230303. Water hoofdconstructie | Water main construction
20510207. Knishes, behalve bevroren | Knishes, except frozen
21319902. Roken tabak | Smoking tobacco
33410200. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
36430305. Pluggen, elektrisch | Plugs, electric
73710100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services

Werken bij G.D.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.D.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.D.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.D.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier reachtruck (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

 • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

 • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

 • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

 • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

 • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

 • Horeca Manager - GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Jilles Beer & Burger

  Type: Vaste Job

  We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

 • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

  Regio: AMSTERDAM

  Bedrijf: SIRE Life Sciences

  Type: Vaste Job

  SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

 • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

 • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HARTE TROEF

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van G.D.A. in sociale netwerken
Look for responds of G.D.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.D.A.. Laat een reactie achter voor G.D.A.. G.D.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.D.A.. Leave a respond for G.D.A.. G.D.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.D.A. op de google maps. Adres en contacten G.D.A.
Location of G.D.A. on the google maps. Address and contacts of G.D.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come G.D.A. G.D.A.: COIFFURE IRIS | MAISON FRAPPART | LELOUP LES FILS D'EUG?NE | FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION | Brecx J-F

Other related companies as G.D.A.: COIFFURE IRIS | MAISON FRAPPART | LELOUP LES FILS D'EUG?NE | FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION | Brecx J-F

G.D.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.D.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05445068359. Het bedrijf G.D.A. bevindt zich op het adres: Rue de la Paix 3; 4671; Blégny (Barchon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 243,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Refuse collecting vehicles. Lijst met producten zijn Street cleaning & maintenance Machines & services; Water treatment.
De hoofdactiviteit van G.D.A. is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.D.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.D.A., openstaande posities, locatie van G.D.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

G.D.A. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.D.A., company assigned to the tax number BE05445068359. The company G.D.A. is located at the address: Rue de la Paix 3; 4671; Blégny (Barchon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 243,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Refuse collecting vehicles. List of products are Street cleaning & maintenance Machines & services; Water treatment.
The main activity of G.D.A. is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of G.D.A. is not available. You also can look at reviews of G.D.A., open positions, location of G.D.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.D.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.D.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.D.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.D.A., employees, financial statistics.