FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION
Private companiesPaper and Allied Products • FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION

Contactgegevens FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Lombard 42; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 65 95 (+32-02 511 65 95) 02 511 65 95 (+32-02 511 65 95)

Fax (fax): 02 514 18 75 (+32-02 514 18 75) 02 514 18 75 (+32-02 514 18 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION
Products information FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION

BTW identificatienummer (tax): BE01349914550
Ondernemingsnummer: 2908599853
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION
(Get full report from official database of BE for FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION
Addition kinds of activities for FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION

208799. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
20910326. Makreel, gezouten | Mackerel, salted
30899918. Pallets, kunststoffen | Pallets, plastics
38210306. Ovens, laboratorium | Ovens, laboratory
55619902. Recreatieve voertuig onderdelen en accessoires | Recreational vehicle parts and accessories
72120102. Retail agent, was- en droogreiniging | Retail agent, laundry and drycleaning
72410000. Kapper winkels | Barber shops
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services

Werken bij FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

    Type: Vaste Job

    Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

Zoek naar antwoorden van FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION in sociale netwerken
Look for responds of FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION. Laat een reactie achter voor FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION. FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION. Leave a respond for FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION. FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION op de google maps. Adres en contacten FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION
Location of FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION on the google maps. Address and contacts of FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION

Andere gerelateerde bedrijven als come FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION: ELEKTROWERKEN DEGENS VOF | Tee-Time | Buyl A | Nouwynck P | CARLA ZENNARO

Other related companies as FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION: ELEKTROWERKEN DEGENS VOF | Tee-Time | Buyl A | Nouwynck P | CARLA ZENNARO

FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01349914550. Het bedrijf FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION bevindt zich op het adres: Rue du Lombard 42; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION, openstaande posities, locatie van FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION, company assigned to the tax number BE01349914550. The company FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION is located at the address: Rue du Lombard 42; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION were not found.
The main activity of FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION is not available. You also can look at reviews of FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION, open positions, location of FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEDER DES ENTREPRENEURS GENERAUX DE LA CONSTRUCTION, employees, financial statistics.