Vrijsen S

Contactgegevens Vrijsen S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vrijsen S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vrijsen S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kievitwijk 28; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren), België

Telefoon (phone): 011 60 23 73; 0478 73 82 56 (+32-011 60 23 73; 0478 73 82 56) 011 60 23 73; 0478 73 82 56 (+32-011 60 23 73; 0478 73 82 56)

Fax (fax): +32 (19) 227-61-34 +32 (19) 227-61-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vrijsen S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vrijsen S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vrijsen S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vrijsen S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vrijsen S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vrijsen S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vrijsen S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vrijsen S
Products information Vrijsen S

BTW identificatienummer (tax): BE03448577880
Ondernemingsnummer: 2459533691
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Vrijsen S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refrigerators and freezers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vrijsen S
(Get full report from official database of BE for Vrijsen S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vrijsen S
Addition kinds of activities for Vrijsen S

864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
13890305. Swabbing Wells | Swabbing wells
15419906. Papier- / pulpmolenbouw | Paper/pulp mill construction
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
22580303. Netting, breien | Netting, knit
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
61639903. Leningagenten | Loan agents
86219903. Bar vereniging | Bar association
86219906. Professioneel standaarden review board | Professional standards review board

Werken bij Vrijsen S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vrijsen S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vrijsen S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vrijsen S. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Compass Group Belgilux

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

 • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

 • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

 • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

 • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

 • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

 • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: G.L.K.

  Type: Vaste Job

  Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

 • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

 • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

  Regio: KRAAINEM

  Bedrijf: MAUEN P.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: PACIFIC EILAND

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van Vrijsen S in sociale netwerken
Look for responds of Vrijsen S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vrijsen S. Laat een reactie achter voor Vrijsen S. Vrijsen S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vrijsen S. Leave a respond for Vrijsen S. Vrijsen S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vrijsen S op de google maps. Adres en contacten Vrijsen S
Location of Vrijsen S on the google maps. Address and contacts of Vrijsen S

Andere gerelateerde bedrijven als come Vrijsen S Vrijsen S: ELEGAST CONSCIENCE | Capilustro Implan SA | MUTUALIT? PROFES. & LIBRE | B.E.J. CARS | Queens

Other related companies as Vrijsen S: ELEGAST CONSCIENCE | Capilustro Implan SA | MUTUALIT? PROFES. & LIBRE | B.E.J. CARS | Queens

Vrijsen S is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vrijsen S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03448577880. Het bedrijf Vrijsen S bevindt zich op het adres: Kievitwijk 28; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Refrigerators and freezers - Retail. Producten gemaakt in Vrijsen S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vrijsen S is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vrijsen S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vrijsen S, openstaande posities, locatie van Vrijsen S op de kaart.

Vrijsen S is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vrijsen S, company assigned to the tax number BE03448577880. The company Vrijsen S is located at the address: Kievitwijk 28; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Refrigerators and freezers - Retail. Products created in Vrijsen S were not found.
The main activity of Vrijsen S is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vrijsen S is not available. You also can look at reviews of Vrijsen S, open positions, location of Vrijsen S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vrijsen S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vrijsen S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vrijsen S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vrijsen S, employees, financial statistics.