MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • MUTUALIT? PROFES. & LIBRE
Private companiesTobacco Products • MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

Contactgegevens MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VIS? 177; 4602; VISE, België

Telefoon (phone): 43627144 (+32-43627144) 43627144 (+32-43627144)

Fax (fax): +32 (19) 242-31-99 +32 (19) 242-31-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALIT? PROFES. & LIBRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALIT? PROFES. & LIBRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALIT? PROFES. & LIBRE
Products information MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

BTW identificatienummer (tax): BE01588592529
Ondernemingsnummer: 3882263183
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MUTUALIT? PROFES. & LIBRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALIT? PROFES. & LIBRE
(Get full report from official database of BE for MUTUALIT? PROFES. & LIBRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALIT? PROFES. & LIBRE
Addition kinds of activities for MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

2611. Pulpmolens | Pulp mills
341200. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
356700. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
28210216. Polyvinylideenchlorideharsen | Polyvinylidene chloride resins
28429900. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
31990109. richtkeggen | Whipstocks
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
51590501. Noten, onbewerkt of opgerold | Nuts, unprocessed or shelled only
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station
83310100. Job training services | Job training services

Werken bij MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Laat een reactie achter voor MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. MUTUALIT? PROFES. & LIBRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. Leave a respond for MUTUALIT? PROFES. & LIBRE. MUTUALIT? PROFES. & LIBRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALIT? PROFES. & LIBRE op de google maps. Adres en contacten MUTUALIT? PROFES. & LIBRE
Location of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE on the google maps. Address and contacts of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALIT? PROFES. & LIBRE MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: INTERCOMMUNALE POUR LA GESTION ET LA RÉALISATION D'ETUDES TECHNIQUES ET ECONOMIQUES SCRL | Complexe Sportif de Rixensart | ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT | T. RASKIN | BRIGITTA VERHAEREN

Other related companies as MUTUALIT? PROFES. & LIBRE: INTERCOMMUNALE POUR LA GESTION ET LA RÉALISATION D'ETUDES TECHNIQUES ET ECONOMIQUES SCRL | Complexe Sportif de Rixensart | ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT | T. RASKIN | BRIGITTA VERHAEREN

MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01588592529. Het bedrijf MUTUALIT? PROFES. & LIBRE bevindt zich op het adres: RUE DE VIS? 177; 4602; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in MUTUALIT? PROFES. & LIBRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, openstaande posities, locatie van MUTUALIT? PROFES. & LIBRE op de kaart.

MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, company assigned to the tax number BE01588592529. The company MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is located at the address: RUE DE VIS? 177; 4602; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in MUTUALIT? PROFES. & LIBRE were not found.
The main activity of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE is not available. You also can look at reviews of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, open positions, location of MUTUALIT? PROFES. & LIBRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALIT? PROFES. & LIBRE, employees, financial statistics.