Trimco-Benelux

Contactgegevens Trimco-Benelux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trimco-Benelux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trimco-Benelux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schurhovenveld 4361; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 69 86 78; 011 78 26 98 (+32-011 69 86 78; 011 78 26 98) 011 69 86 78; 011 78 26 98 (+32-011 69 86 78; 011 78 26 98)

Fax (fax): 011 83 25 36 (+32-011 83 25 36) 011 83 25 36 (+32-011 83 25 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trimco-Benelux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trimco-Benelux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trimco-Benelux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trimco-Benelux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trimco-Benelux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trimco-Benelux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trimco-Benelux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trimco-Benelux
Products information Trimco-Benelux

BTW identificatienummer (tax): BE02020080566
Ondernemingsnummer: 4782867431
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Trimco-Benelux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trimco-Benelux
(Get full report from official database of BE for Trimco-Benelux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trimco-Benelux
Addition kinds of activities for Trimco-Benelux

20529917. Tarwe crackers | Wheat crackers
32530203. Muur tegel, keramiek | Wall tile, ceramic
38120200. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
39440105. Go-carts, kinderen | Go-carts, children's
89990306. Technisch schrijven | Technical writing

Werken bij Trimco-Benelux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trimco-Benelux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trimco-Benelux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trimco-Benelux. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Compass Group Belgilux

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

 • Lasser met technische aanleg (EKSEL)

  Regio: EKSEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Werken in een productieomgeving - Roosters maken voor landbouw

 • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

 • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

 • Technieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

 • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: OTN SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

 • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

 • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

 • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

 • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van Trimco-Benelux in sociale netwerken
Look for responds of Trimco-Benelux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trimco-Benelux. Laat een reactie achter voor Trimco-Benelux. Trimco-Benelux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trimco-Benelux. Leave a respond for Trimco-Benelux. Trimco-Benelux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trimco-Benelux op de google maps. Adres en contacten Trimco-Benelux
Location of Trimco-Benelux on the google maps. Address and contacts of Trimco-Benelux

Andere gerelateerde bedrijven als come Trimco-Benelux Trimco-Benelux: KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT | FOGUENNE BEAUFAYS | Dehin V V | MONIQUE JUDONZ | VE DE BE MARKETING RECRUTEMENT

Other related companies as Trimco-Benelux: KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT | FOGUENNE BEAUFAYS | Dehin V V | MONIQUE JUDONZ | VE DE BE MARKETING RECRUTEMENT

Trimco-Benelux is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trimco-Benelux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02020080566. Het bedrijf Trimco-Benelux bevindt zich op het adres: Schurhovenveld 4361; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Producten gemaakt in Trimco-Benelux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trimco-Benelux is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trimco-Benelux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trimco-Benelux, openstaande posities, locatie van Trimco-Benelux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Trimco-Benelux is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trimco-Benelux, company assigned to the tax number BE02020080566. The company Trimco-Benelux is located at the address: Schurhovenveld 4361; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Products created in Trimco-Benelux were not found.
The main activity of Trimco-Benelux is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Trimco-Benelux is not available. You also can look at reviews of Trimco-Benelux, open positions, location of Trimco-Benelux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trimco-Benelux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trimco-Benelux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trimco-Benelux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trimco-Benelux, employees, financial statistics.