KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT

Contactgegevens KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE VERVIERS 147; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87541623 (+32-87541623) 87541623 (+32-87541623)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT
Products information KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT
(Get full report from official database of BE for KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT
Addition kinds of activities for KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT

799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
14110304. Vulkanische steen, dimensie-steengroeven | Volcanic rock, dimension-quarrying
20150500. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
24410300. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
35550200. Drukplaten | Printing plates

Werken bij KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • WEGENWERKER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

 • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

 • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: t-interim Tienen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

 • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

 • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

 • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

  Regio: BIKSCHOTE

  Bedrijf: YOLOMI

  Type: Flexijob

  Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT in sociale netwerken
Look for responds of KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT. Laat een reactie achter voor KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT. KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT. Leave a respond for KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT. KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT op de google maps. Adres en contacten KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT
Location of KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT on the google maps. Address and contacts of KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT: Yves Rocher | GRAUBART J | D'M & S FACILITIES | OCCIDENTAL CHEMICAL EUROPE | Callebaut Staf

Other related companies as KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT: Yves Rocher | GRAUBART J | D'M & S FACILITIES | OCCIDENTAL CHEMICAL EUROPE | Callebaut Staf

KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE VERVIERS 147; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT, openstaande posities, locatie van KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT op de kaart.

KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT, company assigned to the tax number BE08604736328. The company KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT is located at the address: CHAUSS?E DE VERVIERS 147; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT were not found.
The main activity of KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT is not available. You also can look at reviews of KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT, open positions, location of KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KLINGER-CONSULTANT & ENVIRONNEMENT, employees, financial statistics.