C.D.E.

Contactgegevens C.D.E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.D.E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.D.E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VAN SOUST 549; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-, België

Telefoon (phone): 25266232 (+32-25266232) 25266232 (+32-25266232)

Fax (fax): +32 (58) 517-98-60 +32 (58) 517-98-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.D.E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.D.E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.D.E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.D.E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.D.E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.D.E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.D.E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.D.E.
Products information C.D.E.

BTW identificatienummer (tax): BE04713928222
Ondernemingsnummer: 5736480712
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.D.E.
(Get full report from official database of BE for C.D.E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.D.E.
Addition kinds of activities for C.D.E.

2091. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
02599905. Quail boerderij | Quail farm
23110202. Overjassen en topcoats: mannen, jongeren en jongens | Overcoats and topcoats: men's, youths' and boys'
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
51549902. Vee | Cattle
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign

Werken bij C.D.E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.D.E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.D.E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.D.E.. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Start People Inhouse IPG

  Type: Studentenjob

  Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

 • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: THE PUB

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

 • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: LAGO

  Type: Studentenjob

  Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

 • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WATER-LINK

  Type: Studentenjob

  Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

 • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

  Regio: OOSTMALLE

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

 • Assemblage medewerker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

 • Credit Collector (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Essent Belgium

  Type: Vaste Job

  Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

 • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: V.T.V.

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van C.D.E. in sociale netwerken
Look for responds of C.D.E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.D.E.. Laat een reactie achter voor C.D.E.. C.D.E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.D.E.. Leave a respond for C.D.E.. C.D.E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.D.E. op de google maps. Adres en contacten C.D.E.
Location of C.D.E. on the google maps. Address and contacts of C.D.E.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.D.E. C.D.E.: HERMAN VAN ROSSEN | Racimora SA | LE REP?RES P?TITS LOUPS | CENTRALUX | Andre Rouyer

Other related companies as C.D.E.: HERMAN VAN ROSSEN | Racimora SA | LE REP?RES P?TITS LOUPS | CENTRALUX | Andre Rouyer

C.D.E. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.D.E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04713928222. Het bedrijf C.D.E. bevindt zich op het adres: RUE VAN SOUST 549; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van C.D.E. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.D.E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.D.E., openstaande posities, locatie van C.D.E. op de kaart.

C.D.E. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.D.E., company assigned to the tax number BE04713928222. The company C.D.E. is located at the address: RUE VAN SOUST 549; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of C.D.E. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.D.E. is not available. You also can look at reviews of C.D.E., open positions, location of C.D.E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.D.E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.D.E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.D.E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.D.E., employees, financial statistics.