Racimora SA

Contactgegevens Racimora SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Racimora SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Racimora SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Russie 37; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 87 71 (+32-02 537 87 71) 02 537 87 71 (+32-02 537 87 71)

Fax (fax): 02 537 87 99 (+32-02 537 87 99) 02 537 87 99 (+32-02 537 87 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Racimora SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Racimora SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Racimora SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Racimora SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Racimora SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Racimora SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Racimora SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Racimora SA
Products information Racimora SA

BTW identificatienummer (tax): BE05358825683
Ondernemingsnummer: 5902374267
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Racimora SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Racimora SA
(Get full report from official database of BE for Racimora SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Racimora SA
Addition kinds of activities for Racimora SA

2411. logging | Logging
206300. Bietensuiker | Beet sugar
283408. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
517200. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
872101. Auditiediensten | Auditing services
17990201. Caulking (constructie) | Caulking (construction)
35470100. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment
51499904. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets
54110000. Kruidenierszaken | Grocery stores
72130201. Schort levering | Apron supply

Werken bij Racimora SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Racimora SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Racimora SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Racimora SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • Installateur sanitair & centrale verwarming (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert op verschillende werven de installatie van radiatoren, aansluiting van ketsl en het plaatsen van vloerverwarming uit. Zowel bij particulieren als in appartementsgebouwen. Je werkt over de hele regio van Oost-Vlaanderen. Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van Racimora SA in sociale netwerken
Look for responds of Racimora SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Racimora SA. Laat een reactie achter voor Racimora SA. Racimora SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Racimora SA. Leave a respond for Racimora SA. Racimora SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Racimora SA op de google maps. Adres en contacten Racimora SA
Location of Racimora SA on the google maps. Address and contacts of Racimora SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Racimora SA Racimora SA: JEAN LAMESCH | Garden Design | 'T KADOOTJE | UMA | Comaco SPRL

Other related companies as Racimora SA: JEAN LAMESCH | Garden Design | 'T KADOOTJE | UMA | Comaco SPRL

Racimora SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Racimora SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05358825683. Het bedrijf Racimora SA bevindt zich op het adres: Rue de Russie 37; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Racimora SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Racimora SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Racimora SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Racimora SA, openstaande posities, locatie van Racimora SA op de kaart.

Racimora SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Racimora SA, company assigned to the tax number BE05358825683. The company Racimora SA is located at the address: Rue de Russie 37; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 475,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Racimora SA were not found.
The main activity of Racimora SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Racimora SA is not available. You also can look at reviews of Racimora SA, open positions, location of Racimora SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Racimora SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Racimora SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Racimora SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Racimora SA, employees, financial statistics.