BUSCEMI MARIO

Contactgegevens BUSCEMI MARIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUSCEMI MARIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUSCEMI MARIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLOS DES FOURBOUTIERS 6; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68840405 (+32-68840405) 68840405 (+32-68840405)

Fax (fax): +32 (14) 845-50-48 +32 (14) 845-50-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUSCEMI MARIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUSCEMI MARIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUSCEMI MARIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUSCEMI MARIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUSCEMI MARIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUSCEMI MARIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUSCEMI MARIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUSCEMI MARIO
Products information BUSCEMI MARIO

BTW identificatienummer (tax): BE07127624511
Ondernemingsnummer: 8488555908
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUSCEMI MARIO
(Get full report from official database of BE for BUSCEMI MARIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUSCEMI MARIO
Addition kinds of activities for BUSCEMI MARIO

31990000. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
50850105. Blikjes voor groenten en fruit | Cans for fruits and vegetables
51910102. Meststoffen en meststoffen | Fertilizer and fertilizer materials
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise
63310100. Landbouwverzekering | Agricultural insurance

Werken bij BUSCEMI MARIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUSCEMI MARIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUSCEMI MARIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUSCEMI MARIO. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

 • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

 • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

 • Bekister (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

 • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

  Regio: LANKLAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

 • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

 • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ZARA HOME Knokke

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

 • Jobstudent (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET ANKER

  Type: Flexijob

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van BUSCEMI MARIO in sociale netwerken
Look for responds of BUSCEMI MARIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUSCEMI MARIO. Laat een reactie achter voor BUSCEMI MARIO. BUSCEMI MARIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUSCEMI MARIO. Leave a respond for BUSCEMI MARIO. BUSCEMI MARIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUSCEMI MARIO op de google maps. Adres en contacten BUSCEMI MARIO
Location of BUSCEMI MARIO on the google maps. Address and contacts of BUSCEMI MARIO

Andere gerelateerde bedrijven als come BUSCEMI MARIO BUSCEMI MARIO: DEXIA | JEAN-CLAUDE BIGUINE | GUILIELMUS GOMMEREN | VAN LOOY | LUDOVICUS MOEYERSOMS

Other related companies as BUSCEMI MARIO: DEXIA | JEAN-CLAUDE BIGUINE | GUILIELMUS GOMMEREN | VAN LOOY | LUDOVICUS MOEYERSOMS

BUSCEMI MARIO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUSCEMI MARIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127624511. Het bedrijf BUSCEMI MARIO bevindt zich op het adres: CLOS DES FOURBOUTIERS 6; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van BUSCEMI MARIO is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUSCEMI MARIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUSCEMI MARIO, openstaande posities, locatie van BUSCEMI MARIO op de kaart.

BUSCEMI MARIO is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUSCEMI MARIO, company assigned to the tax number BE07127624511. The company BUSCEMI MARIO is located at the address: CLOS DES FOURBOUTIERS 6; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of BUSCEMI MARIO is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUSCEMI MARIO is not available. You also can look at reviews of BUSCEMI MARIO, open positions, location of BUSCEMI MARIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUSCEMI MARIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUSCEMI MARIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUSCEMI MARIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUSCEMI MARIO, employees, financial statistics.