VAN LOOY

Contactgegevens VAN LOOY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LOOY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LOOY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAMMELSEWEG 30; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14868336 (+32-14868336) 14868336 (+32-14868336)

Fax (fax): +32 (65) 181-39-44 +32 (65) 181-39-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LOOY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LOOY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LOOY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LOOY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LOOY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LOOY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LOOY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LOOY
Products information VAN LOOY

BTW identificatienummer (tax): BE08247131347
Ondernemingsnummer: 7089996337
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VAN LOOY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LOOY
(Get full report from official database of BE for VAN LOOY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LOOY
Addition kinds of activities for VAN LOOY

1455. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
3172. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
078302. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
323104. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
346300. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
20610105. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
50390000. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
50740103. Water verzachters | Water softeners

Werken bij VAN LOOY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LOOY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LOOY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LOOY. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van VAN LOOY in sociale netwerken
Look for responds of VAN LOOY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LOOY. Laat een reactie achter voor VAN LOOY. VAN LOOY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LOOY. Leave a respond for VAN LOOY. VAN LOOY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LOOY op de google maps. Adres en contacten VAN LOOY
Location of VAN LOOY on the google maps. Address and contacts of VAN LOOY

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LOOY VAN LOOY: Disaghor NV | FE. LEMERCINIER PHILIPPE | Niesz Christophe Tuin- & Landschapsarchitect | THIERRY GORGEMANS | TELCOMAC

Other related companies as VAN LOOY: Disaghor NV | FE. LEMERCINIER PHILIPPE | Niesz Christophe Tuin- & Landschapsarchitect | THIERRY GORGEMANS | TELCOMAC

VAN LOOY is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LOOY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08247131347. Het bedrijf VAN LOOY bevindt zich op het adres: ZAMMELSEWEG 30; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging. Producten gemaakt in VAN LOOY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LOOY is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LOOY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LOOY, openstaande posities, locatie van VAN LOOY op de kaart.

VAN LOOY is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LOOY, company assigned to the tax number BE08247131347. The company VAN LOOY is located at the address: ZAMMELSEWEG 30; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging. Products created in VAN LOOY were not found.
The main activity of VAN LOOY is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LOOY is not available. You also can look at reviews of VAN LOOY, open positions, location of VAN LOOY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LOOY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LOOY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LOOY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LOOY, employees, financial statistics.