BUILDING SECURITY

Contactgegevens BUILDING SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUILDING SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUILDING SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VIVILLE 15; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63220464 (+32-63220464) 63220464 (+32-63220464)

Fax (fax): +32 (82) 666-23-11 +32 (82) 666-23-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUILDING SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUILDING SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUILDING SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUILDING SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUILDING SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUILDING SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUILDING SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUILDING SECURITY
Products information BUILDING SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE04919647216
Ondernemingsnummer: 9568786621
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUILDING SECURITY
(Get full report from official database of BE for BUILDING SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUILDING SECURITY
Addition kinds of activities for BUILDING SECURITY

573502. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
762202. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
32950214. Gepulverde aarde | Pulverized earth
34439900. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
50510202. Zwarte plaat, ijzer of staal | Black plate, iron or steel

Werken bij BUILDING SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUILDING SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUILDING SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUILDING SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

 • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

 • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

 • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Medical

  Type: Studentenjob

  studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

 • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

 • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

 • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

  Type: Vaste Job

  Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

 • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

 • Analist (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Vaste Job

  Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

 • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

 • Teamleader (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

  Type: Werfreserve

  Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

Zoek naar antwoorden van BUILDING SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of BUILDING SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUILDING SECURITY. Laat een reactie achter voor BUILDING SECURITY. BUILDING SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUILDING SECURITY. Leave a respond for BUILDING SECURITY. BUILDING SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUILDING SECURITY op de google maps. Adres en contacten BUILDING SECURITY
Location of BUILDING SECURITY on the google maps. Address and contacts of BUILDING SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come BUILDING SECURITY BUILDING SECURITY: Vanhoutte G BVBA | PAUL LANGENS | Mainfroid | T.C. DE BONEPUT | MAISON DANCKAERT

Other related companies as BUILDING SECURITY: Vanhoutte G BVBA | PAUL LANGENS | Mainfroid | T.C. DE BONEPUT | MAISON DANCKAERT

BUILDING SECURITY is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUILDING SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04919647216. Het bedrijf BUILDING SECURITY bevindt zich op het adres: RUE DE VIVILLE 15; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van BUILDING SECURITY is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUILDING SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUILDING SECURITY, openstaande posities, locatie van BUILDING SECURITY op de kaart.

BUILDING SECURITY is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUILDING SECURITY, company assigned to the tax number BE04919647216. The company BUILDING SECURITY is located at the address: RUE DE VIVILLE 15; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of BUILDING SECURITY is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUILDING SECURITY is not available. You also can look at reviews of BUILDING SECURITY, open positions, location of BUILDING SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUILDING SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUILDING SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUILDING SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUILDING SECURITY, employees, financial statistics.