Vanhoutte G BVBA

Contactgegevens Vanhoutte G BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhoutte G BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhoutte G BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Vierwegstraat 85; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 46 09 (+32-051 20 46 09) 051 20 46 09 (+32-051 20 46 09)

Fax (fax): 051 25 14 58 (+32-051 25 14 58) 051 25 14 58 (+32-051 25 14 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhoutte G BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhoutte G BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhoutte G BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhoutte G BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhoutte G BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhoutte G BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhoutte G BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhoutte G BVBA
Products information Vanhoutte G BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06390441894
Ondernemingsnummer: 9126861572
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Vanhoutte G BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhoutte G BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanhoutte G BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhoutte G BVBA
Addition kinds of activities for Vanhoutte G BVBA

202400. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
542102. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
56219901. Moederschapskleding | Maternity wear
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping

Werken bij Vanhoutte G BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhoutte G BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhoutte G BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhoutte G BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

Zoek naar antwoorden van Vanhoutte G BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanhoutte G BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhoutte G BVBA. Laat een reactie achter voor Vanhoutte G BVBA. Vanhoutte G BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhoutte G BVBA. Leave a respond for Vanhoutte G BVBA. Vanhoutte G BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhoutte G BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanhoutte G BVBA
Location of Vanhoutte G BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanhoutte G BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhoutte G BVBA Vanhoutte G BVBA: STATION SHELL | Cr茅ations | FA. DIERICK | Dozo F | Sportiva

Other related companies as Vanhoutte G BVBA: STATION SHELL | Cr茅ations | FA. DIERICK | Dozo F | Sportiva

Vanhoutte G BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhoutte G BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06390441894. Het bedrijf Vanhoutte G BVBA bevindt zich op het adres: Vierwegstraat 85; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Vanhoutte G BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhoutte G BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhoutte G BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhoutte G BVBA, openstaande posities, locatie van Vanhoutte G BVBA op de kaart.

Vanhoutte G BVBA is a company, that was registered 2007 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Vanhoutte G BVBA, company assigned to the tax number BE06390441894. The company Vanhoutte G BVBA is located at the address: Vierwegstraat 85; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Vanhoutte G BVBA were not found.
The main activity of Vanhoutte G BVBA is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhoutte G BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanhoutte G BVBA, open positions, location of Vanhoutte G BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhoutte G BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhoutte G BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhoutte G BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhoutte G BVBA, employees, financial statistics.