BOSTYN STEFAAN

Contactgegevens BOSTYN STEFAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSTYN STEFAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSTYN STEFAAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HULSTEMOLENSTRAAT 23; 8860; LENDELEDE, België

Telefoon (phone): 51304069 (+32-51304069) 51304069 (+32-51304069)

Fax (fax): +32 (50) 583-40-17 +32 (50) 583-40-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSTYN STEFAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSTYN STEFAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSTYN STEFAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSTYN STEFAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSTYN STEFAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSTYN STEFAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSTYN STEFAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSTYN STEFAAN
Products information BOSTYN STEFAAN

BTW identificatienummer (tax): BE07007049560
Ondernemingsnummer: 5521423339
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSTYN STEFAAN
(Get full report from official database of BE for BOSTYN STEFAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSTYN STEFAAN
Addition kinds of activities for BOSTYN STEFAAN

8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
20419904. Farina (behalve ontbijt eten) | Farina (except breakfast food)
22110304. Huck toweling | Huck toweling
59849902. Vloeibaar aardgas, afgeleverd aan klanten | Liquefied petroleum gas, delivered to customers' premises
91110202. Provincie toezichthouders en leidinggevende kantoor | County supervisors' and executives' office

Werken bij BOSTYN STEFAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSTYN STEFAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSTYN STEFAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSTYN STEFAAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

 • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

 • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

 • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

 • Storingstechnieker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

 • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

 • Chauffeur B - CE (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

 • Calibration Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

  Regio: MUNTE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Vaste Job

  Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Diëtiste (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Medewerker Frituur (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

  Type: Flexijob

  Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van BOSTYN STEFAAN in sociale netwerken
Look for responds of BOSTYN STEFAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSTYN STEFAAN. Laat een reactie achter voor BOSTYN STEFAAN. BOSTYN STEFAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSTYN STEFAAN. Leave a respond for BOSTYN STEFAAN. BOSTYN STEFAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSTYN STEFAAN op de google maps. Adres en contacten BOSTYN STEFAAN
Location of BOSTYN STEFAAN on the google maps. Address and contacts of BOSTYN STEFAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSTYN STEFAAN BOSTYN STEFAAN: FE. TASKIN ROBERT | RIK VERSTRAETE | FRANS VERMEULEN | CARLOS DE KEUKELAERE | Dockx B

Other related companies as BOSTYN STEFAAN: FE. TASKIN ROBERT | RIK VERSTRAETE | FRANS VERMEULEN | CARLOS DE KEUKELAERE | Dockx B

BOSTYN STEFAAN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSTYN STEFAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007049560. Het bedrijf BOSTYN STEFAAN bevindt zich op het adres: HULSTEMOLENSTRAAT 23; 8860; LENDELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van BOSTYN STEFAAN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSTYN STEFAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSTYN STEFAAN, openstaande posities, locatie van BOSTYN STEFAAN op de kaart.

BOSTYN STEFAAN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSTYN STEFAAN, company assigned to the tax number BE07007049560. The company BOSTYN STEFAAN is located at the address: HULSTEMOLENSTRAAT 23; 8860; LENDELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of BOSTYN STEFAAN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSTYN STEFAAN is not available. You also can look at reviews of BOSTYN STEFAAN, open positions, location of BOSTYN STEFAAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSTYN STEFAAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSTYN STEFAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSTYN STEFAAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSTYN STEFAAN, employees, financial statistics.