CARLOS DE KEUKELAERE

Contactgegevens CARLOS DE KEUKELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLOS DE KEUKELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLOS DE KEUKELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOF VAN EDEN 40; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92262279 (+32-92262279) 92262279 (+32-92262279)

Fax (fax): +32 (65) 181-39-44 +32 (65) 181-39-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLOS DE KEUKELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLOS DE KEUKELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLOS DE KEUKELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLOS DE KEUKELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLOS DE KEUKELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLOS DE KEUKELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLOS DE KEUKELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLOS DE KEUKELAERE
Products information CARLOS DE KEUKELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE08247131347
Ondernemingsnummer: 7089996337
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Electriciens.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Air conditionn茅 and ventilation. Installation 茅lectrique r茅sidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLOS DE KEUKELAERE
(Get full report from official database of BE for CARLOS DE KEUKELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLOS DE KEUKELAERE
Addition kinds of activities for CARLOS DE KEUKELAERE

7841. Videobandverhuur | Video tape rental
874202. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
33210101. Drukpijp en fittingen, gietijzer | Pressure pipe and fittings, cast iron
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
35559901. Bronzen of uitstrijkmachines voor de drukkerij | Bronzing or dusting machines for the printing trade
45819906. Vaste basis operator | Fixed base operator
50999904. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
56999902. Clergy vestigingen | Clergy vestments
73729907. Utility computer software | Utility computer software

Werken bij CARLOS DE KEUKELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLOS DE KEUKELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLOS DE KEUKELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLOS DE KEUKELAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van CARLOS DE KEUKELAERE in sociale netwerken
Look for responds of CARLOS DE KEUKELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLOS DE KEUKELAERE. Laat een reactie achter voor CARLOS DE KEUKELAERE. CARLOS DE KEUKELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLOS DE KEUKELAERE. Leave a respond for CARLOS DE KEUKELAERE. CARLOS DE KEUKELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLOS DE KEUKELAERE op de google maps. Adres en contacten CARLOS DE KEUKELAERE
Location of CARLOS DE KEUKELAERE on the google maps. Address and contacts of CARLOS DE KEUKELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLOS DE KEUKELAERE CARLOS DE KEUKELAERE: PATRICK DUMAY | André-Jean | PRIMEUR | J. VAN AERSCHOT | DE VRIENDT - HAENTJENS

Other related companies as CARLOS DE KEUKELAERE: PATRICK DUMAY | André-Jean | PRIMEUR | J. VAN AERSCHOT | DE VRIENDT - HAENTJENS

CARLOS DE KEUKELAERE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLOS DE KEUKELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08247131347. Het bedrijf CARLOS DE KEUKELAERE bevindt zich op het adres: HOF VAN EDEN 40; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Air conditionn茅 and ventilation. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Lijst met producten zijn Activit茅s: Electriciens.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle..
De hoofdactiviteit van CARLOS DE KEUKELAERE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLOS DE KEUKELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLOS DE KEUKELAERE, openstaande posities, locatie van CARLOS DE KEUKELAERE op de kaart.

CARLOS DE KEUKELAERE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLOS DE KEUKELAERE, company assigned to the tax number BE08247131347. The company CARLOS DE KEUKELAERE is located at the address: HOF VAN EDEN 40; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Equipement divers pour commerces Air conditionn茅 and ventilation. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. List of products are Activit茅s: Electriciens.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle..
The main activity of CARLOS DE KEUKELAERE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLOS DE KEUKELAERE is not available. You also can look at reviews of CARLOS DE KEUKELAERE, open positions, location of CARLOS DE KEUKELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLOS DE KEUKELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLOS DE KEUKELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLOS DE KEUKELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLOS DE KEUKELAERE, employees, financial statistics.