A.H.S. SYSTEMS

Contactgegevens A.H.S. SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.H.S. SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.H.S. SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RADACHE 2; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71740638 (+32-71740638) 71740638 (+32-71740638)

Fax (fax): +32 (64) 260-97-32 +32 (64) 260-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.H.S. SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.H.S. SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.H.S. SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.H.S. SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.H.S. SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.H.S. SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.H.S. SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.H.S. SYSTEMS
Products information A.H.S. SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE01872314453
Ondernemingsnummer: 1249114990
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.H.S. SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for A.H.S. SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.H.S. SYSTEMS
Addition kinds of activities for A.H.S. SYSTEMS

353100. Bouwmachines | Construction machinery
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
28229908. Neopreen, chloropreen | Neoprene, chloroprene
38610110. Fotopapier en doek, alle soorten, nec | Photographic paper and cloth, all types, nec
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial

Werken bij A.H.S. SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.H.S. SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.H.S. SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.H.S. SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

 • Vertegenwoordiger (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

 • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

 • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

 • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

 • Student magazijnier bouwmaterialen zaterdagwerk (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als magazijnier help je de klanten verder die hun bouwmaterialen zelf komen afhalen op de vestiging. Tevens sta je ook in voor de orde en netheid op het terrein.

 • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

 • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

 • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

 • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van A.H.S. SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of A.H.S. SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.H.S. SYSTEMS. Laat een reactie achter voor A.H.S. SYSTEMS. A.H.S. SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.H.S. SYSTEMS. Leave a respond for A.H.S. SYSTEMS. A.H.S. SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.H.S. SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten A.H.S. SYSTEMS
Location of A.H.S. SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of A.H.S. SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come A.H.S. SYSTEMS A.H.S. SYSTEMS: A.A. Stephex and Co SPRL | LUCIEN JANSSENS | CL. VERHEYLEWEGHEN | ALCOMEL NV | Bourgeois

Other related companies as A.H.S. SYSTEMS: A.A. Stephex and Co SPRL | LUCIEN JANSSENS | CL. VERHEYLEWEGHEN | ALCOMEL NV | Bourgeois

A.H.S. SYSTEMS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.H.S. SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01872314453. Het bedrijf A.H.S. SYSTEMS bevindt zich op het adres: RUE RADACHE 2; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 144,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van A.H.S. SYSTEMS is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.H.S. SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.H.S. SYSTEMS, openstaande posities, locatie van A.H.S. SYSTEMS op de kaart.

A.H.S. SYSTEMS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.H.S. SYSTEMS, company assigned to the tax number BE01872314453. The company A.H.S. SYSTEMS is located at the address: RUE RADACHE 2; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 144,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of A.H.S. SYSTEMS is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.H.S. SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of A.H.S. SYSTEMS, open positions, location of A.H.S. SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.H.S. SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.H.S. SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.H.S. SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.H.S. SYSTEMS, employees, financial statistics.